To je to što me zanima!

Ciglom pogodio curicu (15) u zatiljak, smetala mu je buka

M.K. (15) iz Siska bila je s rođacima ispred stričeve kuće u Murvici na Braču. Susjed je bacio ciglu na društvo. Pala je ispred djeca, a onda je bacio još jednu
Vidi originalni članak

Policija je pronašla muškarca koji je u četvrtak nešto iza ponoći bacio ciglu na djevojčicu (15) iz Siska. Ona je te noći bila u društvu s rođacima i prijateljima ispred stričeve kuće u Murvici. Susjedu je vjerojatno smetala buka, te je bacio na njih ciglu. Pala je ispred djece koja su se razbježala, a potom je bacio još jednu. Pogodila je Siščanku M.K. u zatiljak. Prevezli su je u ambulantu na Bolu gdje su joj s tri šava zašili ranu. Ujutro se žalila na bolove i dva je puta pala u nesvijest.

Posjetili smo baku i djeda djevojčica s kojima je ljetovala u zabačenom mjestu Murvice, pet kilometara od Bola. Još su u šoku zbog susjedova postupke te su zamolili novinare da ih puste na miru. Gorana B. (63) su nakon jednodnevne potrage odvezli na kriminalisičku obradu.

Napad na djevojčicu opisao nam je jedan mještanin koji se našao u blizini. 

- Djevojčica je bila u društvu prijatelja, te su došli do Goranove kuće. Tamo su ga zazivali imenom, a on je otvorio prozor i na njih počeo bacati cigle. Uskoro je dotrčala sva u krvi. Bilo nam je jasno da ju je pogodio u glavu. Brzo su je odveli liječniku u Bol - ispričao je. 

Od mještana doznajemo kako je Goran samac i jedan od malobrojnih stanovnika koji u mjestu borave cijelu godinu. Kažu kako zna biti svadljiv kada popije.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ZvonkoCiciliot 24.07.2011.

    ne volim nikoga okrivljavati,jer sam i sam stalno okruzen dijecom,nikad mi ne bi palo na pamet takvo sto uciniti.mislim da je stariji gospodin trebao zvati policiju za zlostavljanje(ako je istina)i neka onda roditelji odgovaraju,jer su oni odgajali svoju dijecu. toliko pozdrav

  • 23.07.2011.

    Da nije to trebao napraviti ali je vjerojatno nije ni gađao , a tim klincima oćito fali kucnog odgoja , ako su na moru to neznaci da domaci ljudi nesmiju spavati ¨!

  • Yumago 23.07.2011.

    nije cigla,nego matun

Komentiraj...
Vidi sve komentare