To je to što me zanima!

Cijela Hrvatska se na Dan pobjede slila u Čavoglave

Cjelodnevni vjerski, glazbeni, sportski i etno program privukao je desetke tisuća posjetitelja a najsretnija osoba zasigurno je bio Thompson
Vidi originalni članak

Rijeke ljudi iz svih djelova Hrvatske slijevale su se u Čavoglave na najveću pučku proslavu Dana pobjede. Kolone automobila dolazile su iz svih pravaca u drniški kraj, a fešta je već započela u rano jutro. Cjelodnevni vjerski, glazbeni, sportski i etno program privukao je desetke tisuća posjetitelja, a najsretnija osoba zasigurno je bio dijete Čavoglava, Marko Perković Thompson.
- Cijeli dan sam ovdje proveo s mojim dragim gostima i prijateljima. Presretan sam i ponosan. Sve je predivno!  - rekao je vidno ganuti Thompson gledajući vesele i raspoložene ljude oko sebe. Cijeli dan ekipe su se izmjenjivale na nogometnom igralištu, a najviše pozornosti je privukla utakmica između Prijatelja Čavoglava i Reprezentativaca. Utakmica je završila neriješeno sa rezultatom 6-6, a najviše golova dali su za ekipu Čavoglava Dražen Zečić, a za tim Reprezentativaca Ardian Kozniku. Oko deset navečer počeo je i pravi glazbeni spektakl započet vatrometom. Na pozornici su se izmjenjivali Mate Bulić, Dražen Zečić, Ivan Mikulić i glavna zvijezda Thompson.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vn37 08.08.2008.

    torcida_4ever, Marko Perković je oportunistički antitalent koji je skužio da se isplati pjevati jednu domoljubnu pa jednu fašističku. Pošto publika i nije nešto glazbeno nadarena, ne smeta im revanje na pozornici.

  • entoni 06.08.2008.

    Prekrasno, bravo Čavoglave lijepi hrvatski dijamantu ! Napravite ovo tradicijom i vidimo se !

  • torcida_4ever 06.08.2008.

    prodali su nase snove judini sinovi,suho zlato bacili u blato.. MARKO PERKOVIC THOMPSON JE CAR!! ZIVIO ON,ZVIJELA HRVATSKA,ZIVJELA MOJA BRACA I SESTRE,HRVATI I HRVATICE,ZIVJELE CAVOGLAVE,ZIVJELO DOMOLJUBLJE!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare