To je to što me zanima!

'Cijela porezna reforma ide na rasterećenje naših građana'

Predsjednik Sabora Božo Petrov zaključio je da cjelokupnu reformu ne smijemo gledati segmentarno već da ona sveobuhvatno ide na rasterećenje građana i kao takvu je treba gledati
Vidi originalni članak

Božo Petrov je komentirao Porezni USKOK, plaće premijera, saborskih zastupnika i predsjednice.

- Već prvi dan sam izjavi, nema tu pobjede, tu je samo zajednički interes, zajednička borba za građane Republike Hrvatske. Dva partnera su usuglašavala. U trenutku kada smo imali zajednički nacrt, to smo iznijeli. To je bilo čisto pokazivanje partnerskog odnosa i tako je i bilo za vrijeme pregovora prije formiranja Vlade. Tako je to bilo i za poreznu reformu. Tako će se i nastaviti - rekao je za Dnevnik.hr predsjednik Sabora Božo Petrova.

- Ali je isto tako i veći partner napravio kompletan porezni model, tako da ne vidim razlog zbog čega mi ne bismo sudjelovali na određen način u određenom obimu. A isto tako i sve one reforme koje mi budemo predavali, naravno da će to biti zajednička suradnja s većim partnerom u Vladi i naravno da će oni imati i svoje primjedbe i svoje prijedloge i da će se zajednički će se donositi odluke - dodao je.

- Što se tiče cjelokupne reforme ne može se gledati segmentirano. Sveobuhvatno ona ide na rasterećenje građana i na takav se način treba gledati - odgovorio je na pitanje o kritikama za porez na prvu nekretninu.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ljubica ljubičica_1 17.11.2016.

    Muka mi je od Mosta.Oni su politička prostitutka .Jedno kažu drugo rade.Neka se njihovi mozgovi već jednom usaglase.Božo nismo mi Hrvati psihički bolesnici pa ćete nas vi lečit.A i to nebi mogli.Jer niste mogli upisat medicinu u Hrvatskoj već u Mostaru.Svaka bena tamo može se upisat i završit medicinu.Pa to je svima jasno.Ne priznajem ni jednog doktora koji je završija faks u Mostaru ili Sarajevu a još manje u Banja Luci.

  • PRAVILO BROJ 8 16.11.2016.

    kuge,glada i rata i ovakvog politicara oslobodi nas gospodine,(pa zar se ne moze provjeriti jer ovaj lik stanovnik zemlje ili je sa nekog drugog planeta)

  • škver 16.11.2016.

    Božo, šaljem ti pozdrav sa jahte! Vaša Časna!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare