To je to što me zanima!

"Cijela sam u modricama, ali Bogu hvala, živa sam!"

Liječnica i sestra dojurili su do ozlijeđene žene. Znali su da moraju biti brzi. Stavili su joj “Šancov ovratnik” za slučaj da joj je ozlijeđena kralježnica
Vidi originalni članak

Još sam u šoku. Uopće ne znam što je bilo, ne sjećam se ničega. Samo sam se probudila u bolnici i sve me je boljelo, rekla nam je u četvrtak Danijela M. (32) iz bolničkog kreveta. Samim čudom preživjela je četiri sudara. Djevojku liječe na neurologiji Kliničke bolnice Sestara milosrdnica. Danijela vrijeme provodi pokušavajući se prisjetiti sudara na autocesti Zagreb - Lipovac. No, ne uspijeva. Ne zna, kaže, zašto je vozila već razbijeni auto niti zašto je izlazila iz auta i čak dva puta hodala autocestom riskirajući život. Svjesna je da je imala sreću.
- Boli me sve, ali bit ću dobro. Bogu hvala, živa sam - glasom punim suza rekla je Danijela. Njeno tijelo prepuno je modrica i porezotina. Lijekovi joj pomažu da izdrži bolove. Ozljede ne izgledaju strašno s obzirom na to koliko je udaraca dobila u nekoliko minuta. Obitelj je stalno uz nju. Znaju da većina ljudi ne bi preživjela ovakvu seriju sudara. Sretni su jer će se njihova Danijela oporaviti. Djevojka srijedu može zapamtiti kao dan ponovnog rođenja.

>>> ŽENA PREŽIVJELA DVA SUDARA TE NALET PEUGEOTA I KAMIONA

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bina10 25.02.2010.

    da je krenula prema istoku bila bi mrtva , li je išla prema zapadu pa je živa uvijek na zapad

  • icopico 25.02.2010.

    brzo ce ona opet \"jahat\" :)

  • MIROTVORAC 25.02.2010.

    pa jel se itko zapitao ono najvažnije - što se to njoj dogodilo da je bila toliko nesvjesna i dezorjentirana !!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare