To je to što me zanima!

Cijeli Andrijaševci oprostili su se u suzama od Josipa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stotine ljudi, među kojima i gotovo svi učenici vinkovačke srednje škole, došli su oprostiti se od Josipa, preminulog od posljedica premlaćivanja
Vidi originalni članak

Selo Andrijaševci nedaleko od Vinkovaca ne pamti pokop kao ovaj Josipa Klasnića (16), učenika srednje vinkovačke poljoprivredne škole, koji je preminuo od ozljeda zadobivenih u tučnjavi s vršnjacima. Stotine ljudi, među kojima i gotovo svi učenici Josipove srednje škole, došli su oprostiti se od tragično preminulog mladića, koji je sedam dana skrivao modrice od premlaćivanja, a potom umro od krvarenja u mozgu. Školske kolege iz njegovog razreda neutješno su plakali dok je pored njih prolazio bijeli lijes s Josipovim tijelom koji su zasipali mnoštvom bijelih ruža. Ponosni roditelji sinove su organe donirali.
- Svaka smrt je žalovanje, ali i velika poruka živima, a iz odlaska ovog mladića treba mnogo naučiti - rekao je svećenik u propovijedi. Od Josipa su se prigodnim riječima oprostili i njegov razrednik Živojin Gucunski i razredni prijatelji. Šestoricu učenika trećeg i prvog razreda iste škole zadržali su u policiji jer su upravo oni, u parku pored škole, premlatili Josipa. Kao jedinu moguću pedagošku mjeru protiv njih, do okončanja sudskog postupka, škola je najavila udaljavanje s nastave i mogućnost polaganja ispita u izvanrednoj nastavi.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Finći 05.11.2008.

    roditelji hvala na doniranju hvala na spašenim životima...iskrena sučut...znam da tuga i bol neče proč i gorčina je tu al znajte u svima nama pa ovo više nema granica dovest ćemo se do toga da dijecu više ni u školu nećemo slat...a te škole šta su ih udaljile s nastave šta misle da to njih boli?!treba ih staviti ispred škole poput stupa srama da svi vidu tko du i što su i da i oni to osijete da nisu vrijedni svoje mladosti!!!

  • sreca35 05.11.2008.

    Obitelji iskrena sucut. Mozemo mi traziti sve kazne ovog svijeta ali nijedna im nece vratiti djete. Hvala im za donaciju organa , jer dobro znaju da ce njihov Josip i dalje zivjeti . A ovim ubojicama koji iz dosade ubijaju po ulici zelim samo da im se Bog smiluje jer neznaju sto su ucinili. Ova drzava je nemarna prema zrtvama , a prestupnike i ubojice pusta na slobodu za malo vremena..Vlada treba donijti zakon za ovakve . Kada mogu dignuti uzbunu zbog Pukanica , mogu i za male ljude ili NE ???Sramim se drzave u kojoj zivim

  • Loraine 05.11.2008.

    RIP Josipe! Živiš i dalje u srcima bližnjih i u tijelima onih kojima si svojim organima spasio život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare