To je to što me zanima!

Cijene autoplina opet snažno pale, a dizela tek simbolično

Djelomičan razlog za veselje imaju vozači koji koriste dizelska goriva. Cijena litre Eurodizela u utorak je pala jednu lipu dok je Eurosuper poskupio i to za pet lipa
Vidi originalni članak

Cijene naftnih derivata u utorak su se različito kretale. Apsolutno najveći pad cijene imao je autoplin. Prema informacijama portala cijenegoriva.info cijena litre autoplina u utorak je, drugi tjedan za redom, pala čak 33 lipe na 4,19 kuna, što je cijena kod velike većine kompanija. 

U posljednja dva tjedna ta je vrsta goriva pala ukupno 72 lipe, što znači da je jedan spremnik od 50 litara jeftiniji ukupno 36 kuna. 

Djelomičan razlog za veselje imaju vozači koji koriste dizelska goriva. Cijena litre Eurodizela u utorak je pala samo jednu lipu. Sada se ova vrsta goriva kod najvećeg broja benzinskih postaja prodaje u rasponu od 8,76 do 8,78 kuna. 

Jedino vozači koji koriste benzin nemaju razloga za optimizam. Naime, litra Eurosupera 95 u utorak je poskupila 5 lipa, odnosno spremnik od 50 litara skuplji je za 2,5 kune. Ova vrsta goriva sada se prodaje po cijeni oko 9,65 kuna

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 31.03.2015.

    Eurodiesel u Orašiju 7,40KN, pa nek cimaju lipa gore-dolje i prave narod budalom,dok neko nepopizdi

  • Josip Joe Milovich 31.03.2015.

    Da nemam plin u autu mogo bi ga slobodno prodati i na biciklu. Ako bi uopće našo kupca za auto koji troši 15l

  • aster blistok 31.03.2015.

    Hahaha koja farsa od države, glavno da oni pale svijeće Josipu Joviću i zaklinju se u tekovine (???) Domovinskog rata. Banke i lobiji rade sa nama što hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare