To je to što me zanima!

Dobra vijest: Cijene goriva od sljedećeg utorka opet padaju

Benzinska goriva trebala bi pojeftiniti za 22 lipe, a dizel goriva od 13 do 16 lipa. Nova cijena najprodavanijeg eurosupera 95 tako bi trebala iznositi 10 kuna 45 lipa
Vidi originalni članak

Od sljedećeg tjedna cijene goriva trebale bi ponovno pasti. Dnevnik.hr piše kako će benzini pojeftiniti za 22 lipe, a dizel goriva od 13 do 16 lipa. Nova cijena eurosupera 95 tako bi trebala iznositi 10 kuna 45 lipa. Izračun bi se do utorka mogao korigirati za koju lipu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • hrvoje-35 27.05.2012.

    U normalnim državama je država u službi naroda dakle ne pljačka ga kao kod nas. Čisti primjer cjena nafte. Svima je jasno da je pojeftinjenje trebalo biti veće nego je ali.........na žalost tu ne možemo učiniti puno. Moj savjet svima vama, ako možete napravite zalihe kolike možete jer neće sirova nafta dugo padati. Da Ameri ozbiljnije zaoštre sa Iranom ode nafta nebu pod oblake. S druge strane nekim od lobija momentalno odgovara jeftinija nafta ali ne zadugo. Usput uopče Iran ne obogačuje Uran za atomsku bombu nego jedino Iran prodaje naftu uz Dollare i za Eure (Indija i Kina največi kupci) a to Amerima jako jako smeta. Isto je htio napraviti Saddam (prodavati uz dollare i za Eure) i Gadafi ( uz dollare i za zlato). Znate gdje su obojca danas. Nafta je gadna stvar

  • kondor111 26.05.2012.

    I dalje tvrdim da država u svemu ima svoj interes pa i u cijeni goriva.U zadnjih mjesec dana pojeftinilo je manje od kune.Da nije pojeftinilo ni lipe sve bi ostalo isto,mi bi ih pljuvali po portalima i nitko im ništa ne bi mogao.Molimo Boga da se smiluju i da cijena i dalje pada...sve ostalo je iluzija.2008.godine barel je bio 145 dolara,a gorivo 9.95,kad je barel pao na 35 dolara gorivo je bilo 8 kuna!

  • Velečasni 1 26.05.2012.

    Politika popusti-zategni.Netko nekad je rekao da kada se narod zašuti-situacija je opasna po vladajuće.Ako raja urla onda ima mjesta za zatezanje.Cijena barela u svijetu pada,a naši dižu cijenu.Zanimljivo.Onda izmisle neko "mediteransko "tržište nafte".Koje kao nema veze sa svjetskim tržištem nafte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare