To je to što me zanima!

Čileanski predsjednik sletio na cestu jer je ostao bez goriva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U pokušaju da umanji incident, predsjednik Sebastián Piñera je kazao da nije bilo prisilnog slijetanja već da je planirao natočiti gorivo pokraj gradića Cauquenesa
Vidi originalni članak

Čileanski predsjednik Sebastián Piñera u subotu je morao sletjeti helikopterom na lokalnu cestu kod gradića Cauquenesa, nakon što je ostao bez goriva. Piñera, koji je poznat po tome da voli preuzimati rizik, inzistirao je da leti svojim helikopterom usprkos savjetima osiguranja da to ne čini. 

Nakon slijetanja oko njega se okupilo mnoštvo znatiželjnika. U pokušaju da umanji incident, predsjednik je kazao kako nije bilo prisilnog slijetanja već da je planirao natočiti gorivo kod Cauquenesa. No, na amaterskoj snimci koju je snimio jedan mještanin, predsjednik pita lokalno stanovništvo gdje se nalazi i objašnjava da je morao sletjeti na cestu jer je njegova letjelica ostala bez goriva.

- Nažalost, automobilima i helikopterima treba gorivo - rekao je Piñera i mobitelom nazvao pomoć. Vrlo brzo po predsjednika je došao policijski helikopter s gorivom.

- Odlučili smo se zaustaviti jer smo bili zaista kratki s gorivom - govori Piñera policajcima, a snimku je ekskluzivno emitirao TV kanal Mega.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lula74 25.01.2011.

    Kako god, mene je covik odusevio prilikom spasavanja rudara. Sad moze uciniti sta oce ali onda je pokazo velicinu, a iz ove snimke se vidi koliko je blizak narodu.

  • Arkanđeo Mihael 25.01.2011.

    Štedljiv predsjednik nema šta

  • JunFan 25.01.2011.

    Iako je to helikopter, taj košta puno, puno manje od Sanaderovog BMW-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare