To je to što me zanima!

Čileanski rudar rezao je tortu na rođendanu Elvisa Presleya

Edison Pena je dane u rudniku sebi i kolegama kratio pjevajući Elvisove pjesme zbog čega su ga voditelji ostavštine kralja rock'n'rolla pozvali u Graceland
Vidi originalni članak

Čileanski rudar Edison Pena bio je u subotu počasni gost na 76. rođendanu kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleya. Pena je imao čast razrezati 1.2 metra visoku tortu dok su stotine obožavatelja pljeskale i pjevale 'Sretan rođendan' pred Elvisovom kućom u Memphisu. Veliki obožavatelj, Pena je dobio poziv od Elvis Presley Enterprisesa za privatnu turneju Gracelandom, odlazak na NBA utakmicu Memphis Grizzlija i da u Peabody hotelu, gdje je Presley član dvorane slavnih, predvodi pačji marš. 

Pena je u kolovozu s 32 kolega proveo 69 dana zatočen u rudniku 700 metara pod zemljom. Da olakša sebi i zabavi kolege, pjevao je Elvisove pjesme. Inače govori vrlo malo engleskog, osim stihova Elvisovih pjesama, te mu u obilasku Gracelanda pomaže prevoditelj. 

- Zadovoljstvo mi je biti ovdje s ovim predivnim ljudima. Nisam mislio da ću preživjeti, ovo je dar od Boga. Viva Elvis, viva Memphis - rekao je Pena. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MpH 11.01.2011.

    Jel i Elvo bio na rođkasu?

  • andraš 11.01.2011.

    Drago mi je što su preživjeli i što su dobro, ali već su mi dojadili sa povlačenjem po novinama. Nesmijem djetetu otvoriti voćni jogurt od straha da iz njega ne iskoči Čileanski rudar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare