To je to što me zanima!

Ćiro je uživao u bunceku i onda je nažicao cigaretu

Ćiro Blažević iz Šangaja doletio u Skupštinu i branio policajce. Nakon govora zastupnicima u Gradskoj skupštini uhvatila ga je nikotinska kriza
Vidi originalni članak

Važno je biti ozbiljan. Ako se nešto izglasuje u Skupštini, nema smisla to kasnije rušiti i preispitivati. Ako ćemo mijenjati svaku odluku, ne trebamo ih ni donositi, rekao je  Miroslav Ćiro Blažević s govornice zagrebačke Gradske skupštine. Lani je izabran za gradskog zastupnika, a na javljanje ga je potaknulo kritiziranje policajaca koji su u noći na četvrtak uhitili 23 prosvjednika protiv gradnje garaže u Varšavskoj u Zagrebu.
- Skupština je prihvatila projekt na Cvjetnom trgu i osuda djelovanja policije bila bi politička akrobacija - rekao je trener, koji je iz Šangaja samo zbog sjednice doletio u Zagreb, i to tijekom policijske akcije sprečavanja prosvjeda aktivista udruga Zelene akcije i Prava na grad. Nakon govora uhvatila ga je nikotinska kriza. Požurio je u novinarsku sobu.
- Sine, došao sam po cigaretu - “žicao” je Ćiro. Popušio je prvu i odmah zapalio drugu. U novinarskoj sobi, u koju zastupnici inače vole doći i opustiti se u ležernom razgovoru s novinarima, Ćiro je podijelio iskustva iz Šangaja. Kavu je kasnije ipak popio zadržavši se u razgovoru s Darinkom Kosorom. Vidljivo gladan, na besplatnom ručku navalio je na buncek s kiselim zeljem.
- Mmmm, fino je ovo - rekao je Ćiro, koji je dan prije sjednice proslavio 75. rođendan.
- Najstariji sam među vama. Boga mi, nije mi lako - potvrdio je Ćiro da ga muče godine još lani u lipnju predsjedavajući prvom sjednicom. 

DAN PRIJE SJEDNICE JE PROSLAVIO 75. ROĐENDAN
Ćiro trenutačno u Kini trenira klub Šangaj Šenhu. U Zagreb je sletio u noći na četvrtak. Žurio je na sjednicu pa ni kavu nije popio. Dan nakon 75. rođendana pokazao je da se i u Kini uspio dobro uputiti u gradske probleme.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cvilidreta 15.03.2010.

    ćiro ko ćiro!!

  • konjica 13.02.2010.

    čiro hito=neponovljivi ,jedini ,trener svih trenera,drži se ti sporta i ostani bronca zlatnog sjaja,kao političar kat tad postati ćeš šupčina i ljigo uostalom nisi mali,okreni se oko sebi i prebroji one koji to nisu..vozdra care

  • hrvatović 13.02.2010.

    ćiro nije budala, što god tko o njemu mislio! u sportu je dostigao nešto, što ostali naši izbornici nakon njega mogu samo sanjati, a takve ljude ne treba blatiti i omalovažavati, nego od njih učiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare