To je to što me zanima!

Čistoća napokon počinje odvoz nagomilane plastike u Zagrebu

Zagrebački kontejneri za plastiku postali su ruglo grada jer Čistoća nije odvozila otpad. Građani su se počeli buniti jer su im se naselja počela pretvarati u divlja odlagališta...
Vidi originalni članak

Obavještavamo Vas da je tijekom današnjeg dana Zagrebački holding d.o.o, podružnica Čistoća potpisao aneks ugovora sa zajednicom ponuditelja, tvrtkama CE-ZA-R d.o.o. i REOMA GRUPA d.o.o vezano za oporabu plastične ambalaže, napisali su u ponedjeljak popodne iz zagrebačke Čistoće.

Ispričali su se građanima na kratkotrajnom prekidu vezano za odvoz plastike te su obećali isprazniti sve spremnike u najkraćem roku. Prvi kamioni izašli su tijekom dana te su u čišćenje grada uključeni gotovi svi radnici Čistoće.

- Ovim putem također apeliramo na naše sugrađane da savjesno odlažu otpad u za to predviđene spremnike, vodeći računa da ga pri tome ne miješaju s drugim vrstama otpada - napisali su u Čistoći.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • GOGA SPLIT 05.11.2018.

    Sta ce ovo smece opet u CIOS u Ja komir pa kad se napune spremnici opet ce CIOS goriti kao svake godine , nemislec da je tamo bolnica i nove zgrade i kvartovi a ljudi se lagano guse u od crnog gustog dima.

  • 05.11.2018.

    zovite strikana i netjaka.

  • Paleontolog 05.11.2018.

    I sad sve na jakusevac na istu hrpu, di vam je savjest?

Komentiraj...
Vidi sve komentare