To je to što me zanima!

Čistoća: Nemamo pojma tko će ni kad dobiti kante za kompost

Gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sugrađane da se odazovu projektu kućnog kompostiranja, a u Čistoći tvrde da o tome ne znaju baš ništa
Vidi originalni članak

Poslali smo već 115.000 dopisa ljudima koji imaju obiteljske kuće i samostalne, zasebne stambene jedinice, rekao je u srijedu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

Dopisi se odnose na projekt kućnog kompostiranja i trebali bi zainteresirati građane da se odazovu javnom pozivu za taj projekt koji vrijedi do7. kolovoza. Nakon toga, zainteresirani bi Zagrepčani trebali dobiti besplatne kante za kompost.

Međutim, u Holdingu nam  nisu znali odgovoriti na pitanje mogu li se na javni poziv javiti i ljudi koji imaju stan. Usmjerili su nas na gradsku Čistoću. 

- Mi vam još ništa ne znamo o cijelom projektu. Ne znamo ni tko će, niti kada dobiti kante za kompost - rekao je djelatnik Čistoće.

U gradskom vrtu Savica gradonačelnik Bandić u srijedu je pokazao kako se radi kompost i ukazao na važnost veliku recikiranja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • LoreleyHouse 15.04.2017.

    e sad kad bi bili hrabri, sav taj kompost baciti pred sabor! grad bi malo smrdio ali manje od te gamadi kaj sjedi unutra

  • barica56 13.04.2017.

    Probni baloni ko i s otpadom kućnih ljubimaca a kante za razvrstavanje otpada još nisu riješene do kraja i neće iz jednostavnog razloga jer nema mjesta pred kućama a kamoli kompost .

  • andrijastjepanjek 13.04.2017.

    Odličan projekt u cilju ekološkog osvještavanja građana. A ovo što piše da se u čistoći ništa ne zna je laž. Pišete stvarno gluposti. Projekt je odlično osmišljen i kao takav će odlično i funkcionirati. To je ono što nam treba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare