To je to što me zanima!

Čitala je 24sata od prvog broja i u igri osvojila automobil!

Vjernoj čitateljici je ovo prvi put u životu da je nešto osvojila u nagradnoj igri. Kaže kako će auto voziti sama, te da nije mislila da će baš ona biti sretna dobitnica.
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati! Vi mene zezate, je li tako? Osvojila sam auto! U šoku sam, ne znam što da kažem! - rekla nam je oduševljena Vedrana Srzić (60) iz Makarske. 

Vedrana je igrala nagradnu igru koja je počela 27. siječnja, sakupila svih 10 kupona i osvojila automobil Lacia Deltu te 10.000 kuna za gorivo na Tifon kartici.  Na adresu redakcije stiglo je više od 87 000 kuverti, a sretnu dobitnicu izvukla je Antonija Mandić, voditeljica emisije Studio 45 na RTL televiziji. 

- Oduševljena sam i bez teksta. Auto ću zadržati samo za sebe. Čitam 24sata od prvog broja, i očito mi se vjernost isplatila - rekla nam je uzbuđena Vedrana.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • čavka 07.03.2012.

    Danas je gospođa točila taj auto na Tifonovoj pumpi.Iskrene čestitke i dugu i sretnu vožnju!!!!

  • Regina Phalange 22.02.2012.

    Svaka čast, čestitke gospođi! Ali, Antonija Mandić... -_- Ahahahahaha, koji užas od voditeljice, cijela njezina pojava je za zbljuvati se... :/

  • like clit lick 22.02.2012.

    Kak uvijek neko sa gerijatrije osvoji auto ili neku cifru???Šta će njoj auto?Evo i ja čitam 24 ure i još komentiram,pa da mi neko kaže hvala,pa ni to!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare