To je to što me zanima!

Čitatelji 24sata slikali policiju kako krši propise

Hrvatski policajci najčešće parkiraju na mjesta za invalide ili na pločnik. Ako ne krše propise, onda im se kvare vozila pa mora intervenirati 'pauk'
Vidi originalni članak

Proteklih nekoliko dana naši čitatelji u više su navrata slikali policajce kako nepropisno parkiraju. Tako su zadarski policajci umjesto na obično parkirno mjesto stali na ono za invalide ispred jedne stambene zgrade.
- Smatram da takvo ponašanje nije u redu od strane policije. Zadržali su se tamo 20-ak minuta, a ja sam ih morao uslikati zbog nepropisnog parkiranja - kaže D.H. koji je policajce slikao u srijedu oko 11 sati u Zadru. Osim u Zadru hrvatski policajci nepropisno su parkirali i u Našicama.
- Stali su na pločnik točno ispred pješačkog prijelaza tako da ljudi ne mogu prolaziti - rekao je čitatelj koji ih je fotografirao.
Pulski policajci imaju privilegije jer ih 'pauk' koji inače od tamo odvozi građanima aute, njih poštedio. Ispred jedne banke u Puli slikao ih je čitatelj 24sata S.K. u četvrtak ujutro. Da bi se što bolje sakrili od vozača i snimili ih radarom, policajci su parkirali tik uz ulaz zgrade u Prečkom. To je naljutilo slučajne prolaznike i stanare. Loš dan imali su zagrebački policajci kojima se pokvario automobil pa je morao intervenirati policijski "pauk" koji ih je odvezao na popravak. Njih je u Zagrebu u Vukovarskoj ulici slikao čitatelj N.G. iz Metkovića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fax 15.02.2008.

    7. i 8. slika Vrbani, Lopatinečka ulica

Komentiraj...
Vidi sve komentare