To je to što me zanima!

Čitav dan "češljali" Biokovo: Nisu pronašli nestalog Poljaka

Poljak (31) je u nedjelju u 9 sati krenuo na 1642 metara visoki vrh Sveti Ilija na Biokovu i nije se vratio. HGSS iz Makarske i Splita odmah je pokrenuo potragu
Vidi originalni članak

Unatoč velikim naporima djelatnika HGSS nema nikakvih tragova nestalom Poljaku, potvrdio nam je to Vinko Prizmić u utorak navečer. 

Tijekom cijelog dana u utorak tridesetak spasioca "češljalo" je nepristupačni teren na Biokovu ne bi li naišli na nesretnog mladića. Nažalost sve je bilo bezuspješno. Kako je padala noć svi su se spasioci povukli sa planine i potraga je prekinuta.

U srijedu ujutro, kako nam je rekao Prizmić, potraga se nastavlja. O detaljima plana pretraživanja više će se znati u srijedu ujutro.

Podsjetimo, Poljak  (31) je u nedjelju u 9 sati krenuo na 1642 metara visoki vrh Sveti Ilija na Biokovu i nije se vratio. Ekipa HGSS-a iz Makarske i Splita odmah je pokrenula potragu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ZekoTiReko 06.08.2014.

    Treba obavezno uvesti naplatu i to dobro naplati ta česta traganja nas košta mnogo ponašamo se ko pijani milioneri

  • zeljkopž 06.08.2014.

    Tragedja, a taj problem bi se moglo riješit na tolko jednostavan način da je to smijeh. Pa svi koji kupe kartu trebali bi dobit GPS narukvicu Time bi problem, u gotovo svim slučajevima bio riješen!

  • jo2hn8ny 06.08.2014.

    E sada kada ga nađu, treba ga dobro nalupat, da mu takav "podvig" opet ne padne na pamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare