To je to što me zanima!

Citroen je teritorij Bosne razdijelio Srbiji i Hrvatskoj

U Citroenu Hrvatska su nam rekli kako su se pri izradi karte koncentrirali na prodajna mjesta, a ne na zemlje. Dodali su i da će se svima ispričati.
Vidi originalni članak

Istru i još trećinu Hrvatske dadoše Slovencima koji nasred Slavonije graniče sa Srbijom, a i ona je nabujala. U čiju li su školu išli ti Francuzi - u nevjerici se pita Leon Knežević iz Zagreba. Prošli mjesec je u Parizu bio na prezentaciji novog Citroena C3. Na odlasku je, kao i ostali posjetitelji, dobio prospekt automobilskog proizvođača u kojem je bila i karta Europe s brojem prodajnih i servisnih centara u pojedinim državama. Leon se šokirao vidjevši je. Prema Francuzima Bosna i Hercegovina te Crna Gora uopće ne postoje.
- Citroenu Hrvatska obećao sam narudžbu 100 automobila. Tražit ću da ih isporuče u Sarajevo, ali samo ako ga nađu na ovoj karti - rekao je Leon, koji je u Sarajevu rođen. Na karti je Hrvatska puno manja nego u stvarnosti. Istru, Međimurje, Zagreb i Slavoniju preuzeli su Slovenci. Krajnji jug je u rukama Srba.
- Pitam se samo koliko Srba i Slovenaca radi u Citroenu jer Francuzi ovu kartu nisu mogli kopirati niotkud. E sad, ili se radi o sabotaži ili je to njihova vizija za kraj 2010. - govori Knežević. Mediji BiH zaključuju kako karta vrijeđa njihove građane. U Citroenu Hrvatska su nam rekli kako su se pri izradi karte koncentrirali na prodajna mjesta, a ne na zemlje. Dodali su i da će se svima ispričati.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nivea 05.07.2009.

    BRISU NAM KOMENTARE KOJI IM NISU PO VOLJI

  • nivea 05.07.2009.

    aa admine ne brisi mi komentare kad nema nista protiv pravila u njima nego ima nesto protiv tvoj osobnog misljenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nivea 05.07.2009.

    aa admine pederu ne brisi mi komentare kad nema nista protiv pravila u njima nego ima nesto protiv tvoj osobnog misljenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare