To je to što me zanima!

Civil poginuo: Sudarili se auto i NATO-ov tenk u Norveškoj

Nitko od osoblja NATO-a nije ozlijeđen, a istraga je u tijeku, rekao je pukovnik norveške vojske za AP. U Norveškoj je u tijeku jedna od najvećih vojnih vježbi NATO-a nakon Hladnog rata
Vidi originalni članak

Za vrijeme velike vojne vježbe NATO-a u Norveškoj na seoskoj cesti sudarili su se tenk i auto pri čemu je poginuo jedan civil.

Nitko od osoblja NATO-a nije ozlijeđen, a istraga je u tijeku, rekao je pukovnik norveške vojske za AP. 

U Norveškoj je u tijeku jedna od najvećih vojnih vježbi NATO-a nakon Hladnog rata. U 'ratnim igrama' pod nazivom 'Hladan odgovor' blizu ruske granice sudjeluje 15.000 trupa iz 14 zemalja. Vježba je počela 2. ožujka i trajat će do srijede. 

Iako je Norveška Rusiju nedavno proglasila jednom od najvećih sigurnosnih prijetnji, NATO inzistira na tome da vježba nije 'dio nikakvog odgovora' na poteze Moskve, prenosi RT
 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • dragec705 08.03.2016.

    tenkist je bez ozljeda?

  • UNPROFOR 08.03.2016.

    Opet vam ne radi brisanje ,a duplira samo od sebe tekst !

  • UNPROFOR 08.03.2016.

    Talo sam ja jednom davno sreo Patona , koji je divljao po slaboj cesti prema ..... ! Da nje bilo maloga putića sa moje desne , i mene bi samleo , tako sam mu pobjegao dok sam ga uoćio! Posle sam saznao , da je nekom inutra nogu prićepilo i da su operaciju izveli u tom gradu u samome tenku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare