To je to što me zanima!

Clinton poželio Primorcu puno uspjeha u kampanji

New York: Primorac i Clinton su pričali o razvoju demokracije i stanju u jugoistočnoj Europi. Clinton je pokazao veliko zanimanje za stanje u regiji
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Dragan Primorac susreo se u srijedu, po našem vremenu, s bivšim predsjednikom SAD-a Billom Clintonom u New Yorku. Iz Primorčeva stožera priopćili su da se susreo i s drugim uglednicima. S Clintonom je razgovarao o razvoju demokracije i stanju u jugoistočnoj Europi, a zaključili su da su potrebna dodatna ulaganja. Bivši predsjednik poželio je sreću u kampanji Primorcu. Primorac se susreo s kongresmenom K. Meekom sa Floride i Ernestom Greenom, borcem za ljudska prava.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Darkman 03.12.2009.

    Primorac je postao ministar a nije bio član HDZ-a i neznam koji je drugi vaš razlog da ga blatite. Ovo što je mmarko napisao je notorna laž imate njegovu biografiju na internetu pa pogledajte sami. Čovjek je časno odstupio iz vlade kad je vidio da nema podršku da realizira svoje ideje za razliku od primjerice Bandića koji je pokušao potkupiti policajca a kasnije mu sredio otkaz, kao i što je poslove u ZG namještao svojim kumovima. Vidošević je vječiti predsjednik HGK, samo ubire pinku od poslodavaca a ništa nije učinio za gospodarstvo osim za svoje privatno gospodarstvo sa neto plaćom od cca 80.000 kn mjesečno. Hebrang je slučaj za promatranje.

  • mmarko 02.12.2009.

    Milan Bandić kreće u borbu na život i smrt. Angažirao je Zdenka Lučića da distribuira kompromitirajuće materijale o predsjedničkim kandidatima. Ovo je uistinu potez očajnika, licemjera i jadnika kakav samo može biti samo Milan Bandić.

  • mmarko 02.12.2009.

    Dragan Primorac je donedavno uporno sakrivao podatak da je rođen u Banja Luci. Ne znam zašto krije da je sin milicionera, da je bio u savezu komunista, da je 91. pobjegao u SAD sa namjerom da se školuje, a kako nije bio sposoban niti to ( ne znam da li ima netko tko u SAD-u nije uspio završiti školu, a otišao je sa tom namjerom) vratio se i doktorirao u Osijeku. Zar da imamo predsjednika koji laže narod o najosnovnijim činjenicama; bezobrazno, licemjerno i jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare