To je to što me zanima!

Clooney i Stone protive se neovisnosti Kosova

Za veleposlanika mira Clooneya je imenovao glavni tajnik UN-a, Ban Ki-Moon, a Clooney se odmah bacio u akciju i isplanirao prosvjed
Vidi originalni članak

George Clooney postao je novi veleposlanik mira pri UN-u. Imenovao ga je glavni tajnik UN-a Ban Ki-Moon, a Clooney se odmah bacio u akciju. Jako se počeo zanimati za izbjeglice u sudanskoj pokrajini Darfur, ali i za pitanje neovisnosti Kosova. Nimalo mu se ne sviđa ideja jednostranog proglašenja neovisnosti te je najavio prosvjede protiv Albanaca i njihovih najava o odvajanju od Srbije.
- Uskoro ću s kolegicom i prijateljicom Sharon Stone te njenim prijateljima iz djetinjstva, koji su podrijetlom Srbi, organizirati prosvjed zbog pokušaja da Kosovo proglasi nezavisnost, rekao je Clooney, a prenosi srpski B92. Znaju li Clooney i Stone uopće gdje je Kosovo i kakvo je stanje na Balkanu, ili je Clooney samo pod utjecajem prijateljice Stone koja se brine za prijatelje Srbe, možda je jedno od glavnih pitanja u cijeloj priči. No privremeni kosovski premijer Hashim Thaqi unatoč njima 23. i 24. siječnja boravi u Bruxellesu, gdje će dogovoriti datum proglašenja neovisnosti, koji bi mogao biti već u ožujku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • krizantema 20.01.2008.

    citam i nest mi nije jasno...jel to clooney nasa dijaspora? nije? nekak mi...ispunjava sve uvjete da bude....petlja se u politiku zemlje za koju ne zna di je.

  • 20.01.2008.

    Kaj mislite imaju li oni uopće pojma gdje je Kosovo, unatoč nazovi prijateljima porijeklom Srbima! ?? A, još manje znaju o čemu se uopće tu radi!!! Pa, vidite da, navodno, pametna Teronka(ica) nema blage veze da je bila u Istambulu - žena mislila da je u Budimpešti!!!! LOL!!!

  • Slatka_mala 20.01.2008.

    SRBIJI SE VRACA ONO STO JE BOSNI URADILA,PODIJELILA JE NA FEDERACIJU I \"REPUBLIKU SRPSKU\" E PA SAD NEK SE NE BUNE STO OSTAJU BEZ KOSOVA...ZAR NE? BOG SVE VIDI I VRACA....

Komentiraj...
Vidi sve komentare