To je to što me zanima!

Čobanković: Sve sam pošteno radio, savjest mi je skroz mirna

Prema medijskim napisima, Čobanković i njegova tri sina imaju 51 hektar poljoprivrednog zemljišta, a prije nego je postao ministar je imao samo tri hektara
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade, Petar Čobanković, komentirao je napise u medijima prema kojima je zbog svoje pozicije uspio priskrbiti sebi i svojoj obitelji pravo bogatstvo. Za Slobodnu Dalmaciju je kazao kako je njegova savjest potpuno mirna te dodaje da je sve napravio pošteno. Ističe i kako njegov sin nije dobio ni kune više ni manje u odnosu na ostale proizvođače samo zato jer mu je otac ministar. 

Prema medijskim napisima, Čobanković i njegova tri sina imaju 51 hektar poljoprivrednog zemljišta, a prije nego je postao ministar je imao samo tri hektara poljoprivrednog zemljišta. Ministar je objasnio i kako se tu ne radi o nikakvom obiteljskom bogatstvu, jer su jedan hektar zemljišta plaćali u prosjeku 6000 eura.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 45

  • brunoedberg 19.05.2011.

    sve postenjacina do postenjacine ,usto je jos branitelj od prvog do poslednjeg dana sve spojeno to se mogu postenjacine iz sabora napravit sramota od drzave i korumpirani politicara svaki drugi je uvucen u neke muljaze i korupciju ili bolje receno ne svaki drugi nema koji nije u korupciji a narod ispasta nasi politicari nemaju ni malo morala pocevsi od vrha pa do dole da imaju odavno bi dali ostavka, narod je osudjen da pati jer nema kome danas dati svoj glas ljudima koji samo misli na svoje stolice.

  • kinezojapanac 19.05.2011.

    Ajde budite dobri i ne pricajte previse. Sta bi bilo da je slucajno radio nepošteno? Zato moramo biti sretni jer po izgledu apetiti su mu kud i kamo veci. I daj Boze spasi nas od ovih poštenjačina.

  • trovuk1991 18.05.2011.

    e takvi su nas i sjebali , sve pošteno , savjest čista , a država u ... materinoj , ništa taj lik nije za svoj kraj učinio , osim samo njima "dvojici" - sebi i njemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare