To je to što me zanima!

Čobanković: Vlada više ne može utjecati na cijene hrane

Iako je prije nekoliko dana premijerka Kosor izjavila kako će Vlada učiniti sve da cijena hrane ne poraste, Čobanković pak tvrdi kako to više nije u rukama Vlade
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Petar Čobanković u utorak je otvarajući 55. seminar zaštite u Opatiji rekao kako cijene hrane neće padati. Rekao je kako moramo biti svjesni da živimo u tržišnim okolnostima. 

- Prošlo je vrijeme kad je Vlada mogla izravno utjecati na cijene poljoprivrednih proizvoda i hrane - rekao je Čobanković, iako je premijerka Jadranka Kosor prije nekoliko dana rekla kako će Vlada učiniti sve da ne dođe do rasta cijena prehrambenih proizvoda.

Potpredsjednik je istaknuo da je ulazak u EU najvažniji strateški cilj Hrvatske. Nada se kako će poglavlja 11 i 13 biti okončana na narednoj međuvladinoj konferenciji u travnju, piše Business.hr. Čobanković je istaknuo važnost imenovanja ministra poljoprivrede za potpredsjednika Vlade zaduženog za gospodarstvo.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • BorkoDjak 10.02.2011.

    Gle Čobankovića kako je ugojen

  • fijuman 10.02.2011.

    Ma ja radim po cijeli dan ali ne mogu pojesti topli obrok nigdje u gradu ispod minimalno 30,00 kuna. I mene bi bilo briga za sve kada bih imao plaću od 20000,00 kuna i topli obrok za 10,00 ku- na. Ali netko u ovoj državi treba i raditi, jako mi je žao sve one koji ne mogu doći do zaposlenja i nalaze se na burzi rada i još gore razmišljaju kako da si osiguraju bilokakav obrok i egzistenciju. Ako nas več filaju sa "KUPUJMO HRVA- TSKO!!!" dajte nam onda hrvatske proizvode po prihvatljivijim cijenama a ne ovako da nam svu hranu i druge proizvode naplaćujete pe ekstra cijenama a vani sve to izvozite i prodajete za bagatelne cijene. Dosta je bilo lopovluka dajte hrvatskom narodu da diše i živi a ne da preživljava i crkava od svog rada za koji nije uopće ili adekvatno plaćen!!!!!

  • user_61566 10.02.2011.

    svaka pametna vlada planira 10 godina umaprijed ,naša samo kako zadržat fotelje.Hebeš vladu koja nezna što će biti za petnaest dana, a kamoli planira neke dugoročne mjere!

Komentiraj...
Vidi sve komentare