To je to što me zanima!

Čović ostaje bez stana? Žele rušiti zgradu jer nema dozvolu

Građevinska inspekcija izdala je rješenje da se u roku od 45 dana mora ukloniti stambeno-poslovna zgrada na Trešnjevci u kojoj živi šef Zagrebačkog holdinga
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Zagrebačkog Holdinga Ivo Čović mogao bi uskor ostati bez stana. On i još 130 stanara kupili su stanove od Industrogradnje u zgradi na zagrebačkoj Trešnjevci. No ta stambena zgrada u Ulici Nova cesta bespravno je sagrađena na zemljištu koje nije imovinskopravno riješeno, piše Večernji list. nema ni lokacijsku, a ni građevinsku dozvolu. 

Građevinska inspekcija izdala je rješenje da se u roku od 45 dana mora ukloniti stambeno-poslovna zgrada. Stanari bi u sljedećih desetak dana morali napustiti svoje domove i još platiti rušenje. Za tu odluku Čović ne zna, doksu njegovi susjedi vrlo dobro upoznati s tim. Kažu kako zgradu ne namjeravaju napustiti niti rušiti iako priznaju da nemaju vlasničke listove. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • benko00 17.07.2012.

    Samo pratite ovaj slučaj pa da vidite kakva smo pravna država... hahahahahaha LOL :D

  • RF 17.07.2012.

    Meni bi kuću srušili iste sekunde, nebi ni razmišljali....

  • ciara46 16.07.2012.

    Prvi čovjek holdinga, (naravno iz BIH, tko bi drugi), krši zakon ,vjerujući, sredit čemo već. Rušiti, smjeniti ga i isterati iz Holdinga, da vide drugi kako se nesmije raditi. Neka konačno pravna država profunkcionira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare