To je to što me zanima!

Čovjek je čovjeku vuk: Od ovih prizora se svima stisne srce...

U potrazi za boljim životom izbjeglice prevladavaju brojne pepreke. Putuju morem, pješače, naizlaze na žice i zidove. Ovo su stvari koje su ostavili za sobom...
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 108

  • Petar1404 16.09.2015.

    bravo, ostavili su hrpu smeča, možeš ih pratit bez problema!!!! i sad bi ih trebali žalit? ja bih dovuko nazad da pokupe svoje smeče!

  • lokal patriota 16.09.2015.

    Stiso mi se želudac od pogleda na nekulturu življenja. Ponašaju se kao da su svi dužni iza njih počistiti. Novinaru , šta se tebi stislo nije mi jasno ali ovo što vidimo je smeće i nekultura nekulture i to nam donose zajedno sa bombama i terorizmom.Skroz pišete da su jadni. Tko je nas spašavao 91 i naše izbjeglice pa niste pisali retroaktivno, jer niste ni postojali, da nismo tako nekulturni . Iza našeg naroda niste nigdje mogli naći ovakav svinjac i to je blaga rijeć za nekulturu koju ostavljaju iza sebe.

  • KOŠULJA PLAVA 16.09.2015.

    Ovi naši političari su totalni isiloti. Samo ih vi puštajte i objeručke prihvatite u zagrljaj. Pa kad počnu problemi opet će hrvatski narod ispaštati a vi ćete se kao i obično smijuljiti u svojim zaštičenim nedodirljivim oazama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare