To je to što me zanima!

Čovjek, koji je imao pola tijela, umro je u snu od upale pluća

Nakon prometne nesreće Amri Mohd Samat (45) ostao je u invalidskim kolicima, Prije četiri godine, liječnici su mu odrezali pola tijela zbog infekcija od kolica
Vidi originalni članak

Amri Mohd Samat (45) iz Singapura, koji ima samo pola tijela, umro je u srijedu navečer u snu od upale pluća. Liječnici su Amriju odstranili donji dio tijela 2007. godina jer je imao brojne infekcije nakon godina sjedenja u invalidskim kolicima. Ostao je nepokretan nakon prometne nesreće 1986. godine. Pao je s motocikla, piše Asiaone. Njegova zaručnica Ros ispričala je u travnju kako joj je Amri kupio buket cvijeća i zaprosio je.

- Bio je sladak! Uvijek je pomagao ljudima, bio je dobar čovjek. Unatoč bolesti, bio je uvijek pozitivan - rekla je Ros. Par se upoznao u vjerskoj školi prije 16 godina. Izgubili su kontakt nakon mature. ali su se ponovno sreli prije dvije godine. Otkazali su vjenčanje nakon što su u Amrijevom trbuhu pronašli cijev za hranjenje. Sve se zakompliciralo zbog rana od ležanja. Dali su mu tri mjeseca života. Ros se i dalje željela udati za njega, ali Amri više nije želio razgovarati o tome. Zadnji puta su se vidjeli četiri dna prije nego što je umro.

- Izgledao je normalno i bio je dobre volje kao inače. Stalno se molim i plačem zbog njega - rekla je Ros. Večer prije smrti pregledao ga je liječnik, a ujutro mu je nećak Arif došao u posjetu. Nije ga mogao probuditi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BiNchY_21 07.06.2011.

    neka mu je laka zemlja... moja sucut... koliko je samo jadan covijek propatio... :-(((

  • thedude_1 07.06.2011.

    ovo je najbolji naslov koji sam čuo u životu, bravo tajana gvardiol, a mislio sam da se neće moći nadmašiti naslov Jednom nedostaje noga i skinuli su ga u gaće. ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare