To je to što me zanima!

Čovjek koji je vikao Benčić da se kaže Banovina, a ne Banija, već je pokušao isto s Milanovićem

Predstavljanje kandidata Možemo u Petrinji prekinuo je muškarac koji se oko slične teme već sukobio sa Zoranom Milanovićem, također u Petrinji
Vidi originalni članak

Muškarac koji je prekinuo konferenciju Možemo u Petrinji i inzistirao da se kaže Banija umjesto Banovina, već se pokušao verbalno sukobiti i sa Zoranom Milanovićem oko iste stvari.

Podsjetimo, danas je predstavljanje kandidata Možemo u 7. izbornoj jedinici prekinuo muškarac koji se predstavio kao Ivo Vranić, optuživši Sandru Benčić da ne može voditi državu jer "nije znala voditi obrt i studirala je 18 godina", pa je predstavljanje nastavljeno nakon pet minuta.

BRANITELJ IH PREKINUO VIDEO Incident na konferenciji Možemo u Petrinji: 'Nije vam ovo Banija, nego Banovina!'

Vranić je u nekoliko navrata ponovio da je hrvatski branitelj, a između ostalog, u verbalnoj prepirci je inzistirao da se kaže Banovina, umjesto Banija.

Slična situacija odvila se u siječnju 2023., također u Petrinji. Gospodin je pokazivao Milanoviću neki video na mobitelu, a kad ga je Milanović odbio, Vranić mu je poručio da je došao držati političke govore.

- Da li je fer prema središnjem uredu koji radi 24 sata na dan? Da li je fer da se dolazite ovdje politički prepucavati s Plenkovićem? - upitao je Milanovića.

VIDEO IZ PETRINJE Pogledajte raspravu Milanovića i branitelja: 'Ne kaže se Banija.' Nego kako? I u NDH je bilo tako

Spomenuo je i Banovinu, a zatim ga je Milanović ispravio, rekavši kako se kaže Banija, a ne Banovina te da je tako bilo i u NDH i nakon rata, a da je onda netko izmislio Banovinu. Milanović ga je zatim potapšao i produžio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas je Vranić ustvrdio da nije član ni jedne stranke, ali članovi Možemo mu baš nisu povjerovali, javlja Hina.

- Ovo je uobičajeni način napada i opstruiranja, ljudi iz HDZ-a nastoje diskreditirati Možemo i mene ponavljanjem rečenica Andreja Plenkovića, koje izgovaraju u nedostatku političkog sadržaja - rekla je Benčić, a potom razjasnila dužinu svog studiranja.

INCIDENT Možemo predstavili kandidate u Petrinji, branitelj sve prekinuo: 'Nije vam država poput obrta'

- Moj je otac ostao bez posla, kad sam nakon pet godina studiranja apsolvirala otišla sam raditi. Nakon 10 godina vratila sam se na studij i diplomirala. Mnoge kolegice i kolege imali su istu sudbinu, tijekom srednje škole i studija morali smo raditi jer nismo rođeni sa 'zlatnom žicom'. Oni koji su rođeni s tom žlicom neka si ju stave opet u usta i šute. Ovako se ne vodi kampanja, nego programskim rješenjima - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Firefox_1 27.03.2024.

    Covjek koji je galamio moze se samo nazivati branitelj, ustvari je rijec o jednom najobicnijem krkanu. Jer da je stvarni branitelj, znao bi za Banijska ratna praskozorja, tko je i zasto tada ginuo. Sada on galami krkan jedan, jer su ga njegovi Njonjo i Sonjo poslali, a da nema pojma o cemu prica.

  • fui24h 27.03.2024.

    Oduzet državljanstvo i deportirat šatoraše nazad u bosnu.

  • pošteni_hrvat 27.03.2024.

    Sigurno je rvatina, bošnjak, bez imena, prezimena, vjere, kulture,.., dogmizao preko Save!

Komentiraj...
Vidi sve komentare