To je to što me zanima!

Crna nedjelja: Na cestama poginulo četvero mladih

Oko 3.35 na cesti od Šibenika prema Vodicama, motocikl je naletio na auto. Poginuo je suvozač na motoru. Oko 6.20 sati auto je sletio s ceste...
Vidi originalni članak

Na magistrali se u subotu u 23.30 sati u Rokićima prevrnuo Citroen C3 šibenskih registracija. Nasreću, vozač i putnica nisu ozlijeđeni. U nedjelju u 3.35 sati na magistrali u blizini benzinske postaje u Njivicama poginuo je Marko M. (25) iz Vodica, suvozač na motociklu Honda. Vozač motocikla J. J. (24) iz Vodica vozio je pijan i bez zaštitne kacige. Lakše je ozlijeđen. Obojica su pala s motora nakon što su udarili u Citroen C5 koji je vozio ispred njih. Od udarca suvozač je katapultiran u grmlje kraj ceste, a vozač je otklizao cestom zajedno s motorom. Nesretni Marko nije imao kacigu i nije preživio pad na kamenje. U nedjelju u 6.18 sati na magistrali na ražinskoj petlji poginuo je vozač Seat Ibize Niko B. (29) iz Podsolarskog kraj Šibenika. Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 16-godišnjak iz Šibenika, kojega su prevezli u KBC Firule u Splitu, dok su trojica putnika u dobi od 17 i 18 godina, svi iz Šibenika, lakše ozlijeđeni. Vraćali su se kući s proslave u Grebaštici. Došavši u Šibenik automobil je zbog neprilagođene brzine izletio s ceste. Nekoliko su se puta prevrnuli i udarili u stup javne rasvjete. Poginulog vozača i ranjene putnike iz smrskanog automobila morali su izvlačiti vatrogasci. Riječ je o prvim žrtvama u prometu na šibenskim cestama od početka ljeta. U prometnoj nesreći kod Knina ozlijeđeno je još dvoje ljudi. M. I. (22) u nedjelju oko 6 sati zabio se mopedom u drvo nedaleko od skretanja za parkiralište u Puli. Mladić je počeo kočiti, ali je zbog brzine izgubio kontrolu i mopedom se zabio u drvo. Iako je imao zaštitnu kacigu, nakon pola sata preminuo je u pulskoj bolnici.
Motociklist je u nedjelju navečer na cesti  Gospić-Karlobag u predjelu Takalice izgubio nadzor nad vozilom i pao. Došla je Hitna pomoć i odvezla ga u Opću bolnicu Gospić. Tamo je umro od ozljeda.

NAKON SUDARA PALA POD KAMION KOJI JU JE UBIO
Suvozačica (31) iz Estonije u subotu u 12.45 poginula je u prometnoj nesreći na Krku kraj Malinske. Vozač (35) motora, također iz Estonije, vozio je prema Krku. Nakon kružnog toka prema Malinskoj naišao je na zaustavljenu kolonu. Zabio se u stražnji dio Toyote slovenskih registracija. Žena je s motocikla pala pod kamion koji ju je pregazio i ubio na mjestu. Vozač motocikla lakše je ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bbbaka 01.08.2010.

    R.I.P

  • dalmatar 01.08.2010.

    Koga krivit za ovo.??Jutros smo prošli pored ovog šta se autom zalipija u stup javne rasvjete?? Nema tragova kočenja,okuka oštro udesno. Šteta šta se ovako glupo izgubi nečiji život i unište trajno obitelji. Za volanom nema opravdanja za bilo šta osim za kontrolu i pozornost.Ode je brzina kao i obično kumovala tragediji...

  • Nančer 01.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare