To je to što me zanima!

'Crne Mambe' i 'U ime obitelji' žele ocjenu ustavnosti zakona

Udruge će na konferenciji za novinare govoriti o zahtjevu predanom Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti zakona koji diskriminira dio braniteljske populacije
Vidi originalni članak

Udruge "Crne Mambe" i "U ime obitelji" te Udruga udovica branitelja Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije govorit će na konferenciji za novinare zahtjevu predanom Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti zakona koji diskriminira dio braniteljske populacije. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • kamenjar 04.02.2016.

    Vjerojatno imaju toliko velike mirovine zato sto su pobili stotine tisuca Hrvata pa im Zokine,Mesiceve i Ivine komunjare dali nagradu !!!!! Brisite POSLUSNICI !!!!!

  • bajica1009 04.02.2016.

    Od kako je imenovan ministar kulture ova spodoba se svaka tri dana javlja u tiskovinama što to pokazuje vračaju se c... l...... i njihovi vazali.

  • Mladen Kozic 04.02.2016.

    Pa zar vam nije jasno da se želi preko braniteljske populacije domoći sabora ,pa da je htjela braniteljima dobro još 1995 bi rekla nešto u braniteljsku korist ,nemaju svi branitelji mirovine ,mnogi branitelji rade za crkavicu kako bi živjeli ,mnogi bi se zaposlili ali im se ne dozvoljava jer ispred branitelja uvijek ima prednost kuverta eura koja je zarađena u Njemačkoj ,a oni koji imaju mirovine mnogi su je časno zaslužili ali i mnogi su je dobili samo zato da bi bili glasačka mašinerija ,ne treba nam Ministarstvo Branitelja ,nego nam treba jedna udruga koja bi obuhvačala sve branitelje bili oni dragovoljci ili mobilizirani jedni i drugi su se naslušali olovnih zrna a neki popušili ih i danas su invalidi ,neki invalidi su se i sami propucali ,a drugi su nastradali od Srpskog metka ,zašto su se propucali ti neki iz razloga jer se tako napravila klima ,da ako si HRVI imaš sve a ako si došao čitav ,rekli bi tko ti je kriv što nisi popušio metak ,da to je istina koja boli sve branitelje koji su zdravi rade za crkavicu dok drugi imaju sve ,tko je podjelu napravio među braniteljima političari ,htio je Matić napraviti reda li su mu zaprijetili upravo oni kojih bi se trebao stidjet svaki pravi i pošten branitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare