To je to što me zanima!

Crne statistike: Hrvati još uvijek jako vole udariti ženu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nacionalni je Dan borbe protiv nasilja nad ženama. Po tom pitanju statistike su poražavajuće. Prošle je godine ubijena 21 žena. Njih 11 stradalo je od ruke bliske osobe, najčešće supruga. Još 23 žene su bile su žrtve pokušaja ubojstva. 12 su ih pokušali ubiti članovi obitelji ili partneri. Žene su bile žrtve njima bliskih osoba u 642 slučaja. U samo jednoj godini. VIDEO
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 87

  • zeljkopž 23.09.2014.

    Nasilje nad ženama? Kakvo nasilje nad ženama? Isto nam tako naturaju kojekakve ustaške zmije i sl. Jednostavno kojekakve nevladine udruge došle s SDPom trebaju opravdat svoje postojanje i parazitiranje proračuna. Nasilje nad ženama. Baš sam prošitao u jednom večernjem listu kako je neka fakultetski obrazovana cura stara 25 godina nožem tri ili četri puta izbola dečka, Prema policijskom izvještaju ta cura ne sebi nije imala modrica ili tragova borbe. Jednostavno ga izbola. Srećom ovaj je uspio dozvati hitnu i spasili su ga u zadnji čas. Koka je za to dobila 2.5 godine zatvora. Kolko su još muževa, u zadnjih par godina žene ubile nožem? Jednostavno te kojekakve udruge koje sišu ogromne novce iz proračuna moraju opravdat svoje postojanje.

  • Nalla 23.09.2014.

    Ma nikad nisam i ne budem razumjela te "jake" muškarce, sve te kukavice koji tuku slabije od sebe. Jer to je ništa drugo nego običan kukavičluk. Najlakše je kad fizički jači muškarac tuče fizički slabiju ženu, lako je i roditeljima zlostavljačima tući svoju fizički slabiju djecu i da ne nabrajam. A naravno takvi neće nikad ni prst pokazati nekom sebi ravnom ili ne daj bože malo jačem. Običan kukavičluk, ništa drugo i rješavanje nekih svojih frustracija i kompleksa na drugome.

  • Major Gašpar 23.09.2014.

    Naslov je sadistički i vrlo neumjesan na način da je globalizirano ponašanje muškaraca po nacionalnosti Hrvata po načelu Hrvat=nasilnik !!! Ovakva konstatacija je nedopustiva kao i konstatacija svi crnci su manje vrijedni !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare