To je to što me zanima!

Zabili se u stup: Vozač (18) je bio pijan, poginuo dječak (16)

U Petrinji je 16-godišni dječak koji je bio u autu koji se zabio u stup javne rasvjete. Autom je upravljao 18-godišnji mladić. U Cerju Letovaničkom poginuo je traktorist
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi poginulo je na Badnjak u prometnim nesrećama na sisačkom području.

U Vatrogasnoj ulici u Petrinji 18-godišnji vozač zabio se autom u stup javne rasvjete, pri čemu je poginuo jedan od putnika, 16-godišnji tinejdžer. Vozač je imao 1,98 promila alkohola u krvi te je izgubio nadzor nad autom zbog velike brzine. On je lakše ozlijeđen. 

Uz njih dvoje, u automobilu su bila još dva 15-godišnja tinejdžera. Jedan je lakše ozlijeđen, dok je drugi zadobio teške ozljede opasne po život. Vozač je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku. 

U Cerju Letovaničkom poginuo traktorist (37)

Život je na Badnjak izgubio i 37-godišnji traktorist u Cerju Letovaničkom. Traktor se prevrnuo pri čemu je vozač zadobio teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu. Doznajemo kako muškarac nije imao vozačku dozvolu za upravljanje traktorom, a traktor nije bio registriran.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • NikolaVukovojac 13.01.2015.

    moja sućut obitelji !

  • Illaminat 26.12.2014.

    Kao prvo, iskrena sućut obiteljima. Strašno je kada se ugasi mladi život, pogotovo u blagdansko doba godine. Kao drugo, ne razumijem kako i zašto? Zar se na greškama i primjerima ne uči? Svaki dan netko novi sije smrt (svoju i tuđu) za volanom mrtav pijan. 18 godina i 1,98 promila u krvi??? Pa onda za volan??? Zašto? Dokazivanje da ima muda? Trebao je dokazati da ima mozga i samokontrole, pa ostaviti ključeve od auta doma ili se ostaviti cuge barem na jednu večer (kad već vozi). I treće (zbog čega ću sad biti razapet na križ): Da su umjesto alkohola, konzumirali travu nebi ni sjeli u auto, a kamoli vozili. Ostali bi sjediti na kauču i cerekali se do jutra. Stradala bi jedino hrana u hladnjaku, ako znate na što mislim. Ali većina vas neće shvatiti, to ipak nije hrvatska tradicija.

  • dado1445 25.12.2014.

    znam sve dečke i živim blizu te ulice. stvarno žalosno šta se danas dešava jbg dečko se htio dokazat da može vozit kad je pijan i desi se sra**e. R.I.P. za ovog što je poginuo a ovi dečki ostali nek se drže! Nikom se ne ponovilo :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare