To je to što me zanima!

Crni niz se nastavlja: Jedan poginuli i petero ozlijeđenih

Kod Generalskog Stola je poginuo muškarac (31), a drugi je ozlijeđen, a kod Orehovice su teško stradala tri muškaraca. Motociklist je stradao kod Dubrovnika
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u nedjelju oko 7 sati u slijetanju vozila poginuo je 30-godišnji Stjepan Halar, a teško je ozlijeđen Nikola Škrtić (27) iz okolice Generalskog Stola. Mladići su se vraćali sa svadbe. U Generalskom Stolu su izgubili nadzor nad vozilom i Fiat Stilom udarili u stijenu kraj prometnice. Automobil je klizio po stijeni, sletio je na prometnicu, a potom izletio van kolnika u šumu. Najvjerojatniji uzrok nesreće je brzina, a policija još uvijek ne zna tko je od dvojice muškaraca vozio.

Zabili se u zid kuće, troje ozlijeđenih

U Ulici Nikole Tesle u Orehovici, u subotu oko 22.25 teško su ozlijeđena trojica muškaraca. Vozač (36), te mladić (19) i 34-godišnjak su Volkswagenom Touran sletjeli s ceste i udarili u kuću. Uzrok nesreće je prevelika brzina, a vozač koji je bio ispred njih kazao je kako je nekoliko minuta prije nesreće, auto vrludao po cesti. On se pomaknuo u stranu, a Touareg ga je pretekao, te nije uočio blagi lijevi zavoj, već je nastavio voziti ravno, zbog čega mu je auto zahvatio bankinu. Udarili su u zid kuće u kojem je bila K.Š. (77). Ona je ležala u krevetu i gledala televizor, koji je od siline udara ugasio. Morali su intervenirati i vatrogasci koji su rezali lim da izvuku muškarce iz automobila.

Svu trojicu ozlijeđenih prevezli su u Županijsku bolnicu Čakovec. Vozač (36) i jedan putnik teško su ozlijeđeni, a drugi putnik ima ozljede opasne po život. 

Motociklom se zabio u stup, nije imao kacigu

Motociklist  P.H.(21) iz Dubrovnika teško je ozlijeđen u nedjelju oko 6 sati u naselju Čajkovići kod Dubrovnika. Izgubio je nadzor nad Piaggio Beverlyjem, najvejerojatnije zbog prebrze vožnje, te udario u metalni stup javne rasvjete. S motociklom je pao je na cestu i ostao ležati  bez svjesti. Hitna ga je odvezla u bolnicu. Zbog ozljeda opasnih za život helikopterom su ga prevezli u KBC u Splitu. Nije imao kacigu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • pacijent 12.06.2011.

    nikako cudo pored ovakvih Auto skola !! mislim da su nam Auto skole naj gore sto mogu biti ne uce se vozaci kad im netko uzme prednost da ga ipak puste i tolerancija u prometu je ispod nule imam kamijon imam prednost drugo me ne zanima u tome je problem u nas zato kad dodu nasi auto vozaci u zapadne zemlje ginu kao muhe!!! sve auto skolske inspektore poslati na zapad na obuku nebi ih 90% polozilo ispit!!!

  • mssuperhik 12.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Su Za 12.06.2011.

    svaki dan se čita u novinama:poginuo zbog prevelike brzine,brzina odnijela živote,stradao jer nije imao kacigu.....svaki prokleti dan se čita o tome,al i dalje ima nadobudnih ****** koji misle da su nedodirljivi?!nemam riječi,fakat nemam..... sućut obitelji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare