Obavijesti

News

Komentari 25

Crni niz se nastavlja: Jedan poginuli i petero ozlijeđenih

Crni niz se nastavlja: Jedan poginuli i petero ozlijeđenih
9

Kod Generalskog Stola je poginuo muškarac (31), a drugi je ozlijeđen, a kod Orehovice su teško stradala tri muškaraca. Motociklist je stradao kod Dubrovnika

VIDEO

U prometnoj nesreći u nedjelju oko 7 sati u slijetanju vozila poginuo je 30-godišnji Stjepan Halar, a teško je ozlijeđen Nikola Škrtić (27) iz okolice Generalskog Stola. Mladići su se vraćali sa svadbe. U Generalskom Stolu su izgubili nadzor nad vozilom i Fiat Stilom udarili u stijenu kraj prometnice. Automobil je klizio po stijeni, sletio je na prometnicu, a potom izletio van kolnika u šumu. Najvjerojatniji uzrok nesreće je brzina, a policija još uvijek ne zna tko je od dvojice muškaraca vozio.

Zabili se u zid kuće, troje ozlijeđenih

U Ulici Nikole Tesle u Orehovici, u subotu oko 22.25 teško su ozlijeđena trojica muškaraca. Vozač (36), te mladić (19) i 34-godišnjak su Volkswagenom Touran sletjeli s ceste i udarili u kuću. Uzrok nesreće je prevelika brzina, a vozač koji je bio ispred njih kazao je kako je nekoliko minuta prije nesreće, auto vrludao po cesti. On se pomaknuo u stranu, a Touareg ga je pretekao, te nije uočio blagi lijevi zavoj, već je nastavio voziti ravno, zbog čega mu je auto zahvatio bankinu. Udarili su u zid kuće u kojem je bila K.Š. (77). Ona je ležala u krevetu i gledala televizor, koji je od siline udara ugasio. Morali su intervenirati i vatrogasci koji su rezali lim da izvuku muškarce iz automobila.

Svu trojicu ozlijeđenih prevezli su u Županijsku bolnicu Čakovec. Vozač (36) i jedan putnik teško su ozlijeđeni, a drugi putnik ima ozljede opasne po život. 

Motociklom se zabio u stup, nije imao kacigu

Motociklist  P.H.(21) iz Dubrovnika teško je ozlijeđen u nedjelju oko 6 sati u naselju Čajkovići kod Dubrovnika. Izgubio je nadzor nad Piaggio Beverlyjem, najvejerojatnije zbog prebrze vožnje, te udario u metalni stup javne rasvjete. S motociklom je pao je na cestu i ostao ležati  bez svjesti. Hitna ga je odvezla u bolnicu. Zbog ozljeda opasnih za život helikopterom su ga prevezli u KBC u Splitu. Nije imao kacigu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku