To je to što me zanima!

Crnić: Mamić me pred sucem i novinarima divljački vrijeđao

Ivica Crnić je u četvrtak svjedočio na Općinskom sudu u Zagrebu. Odvjetnik Eduarda da Silve je, podsjetimo, podnio privatnu tužbu, protiv Zdravka Mamića za klevetu
Vidi originalni članak

Ivica Crnić je u četvrtak svjedočio na Općinskom sudu u Zagrebu. Crnić je, podsjetimo, podnio privatnu tužbu, protiv Zdravka Mamića za klevetu odnosno za uvrede koje je, tvrdi, Mamić izrekao protiv njega tijekom procesa u kojem je Crnić zastupao nogometaša Eduarda da Silvu. 

Crnić je ispričao kako ga je Mamić 19. ožujka prošle godine pred novinarima i sucem na ročištu vrijeđao, klevetao, sramotio i omalovažavao. 

- Tada prisutni mediji opisali su njegovo ponašanje kao divljačko. Njegovo obraćanje meni bilo je vrlo neugodno. Radilo se o prostačkom napadu za koji jednostavno nije bilo potrebe jer sam ja, kao odvjetnik Eduarda da Silve, samo radio svoj posao. Takvo što nisam doživio nikada, ni privatno ni u 40 godina profesionalne karijere - rekao je Crnić. 

Optužio je Mamića i da je rekao da se on svakodnevno u Ministarstvu viđa sa Željkom Jovanovićem.

- Njegova je namjera bila da me okleveće, a ja Jovanovića tada nisam ni poznavao - rekao je Crnić. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • ovcaizbizovca 20.01.2014.

    Kada će netko napokon testirati Maminja na drogu?????????

  • MAX 2010 20.01.2014.

    ON je jedan vrlo pristojan,obrazovan ,uviđavan i nadasve pošten čovjek (jer je iz takve društveno-prihvatljive ugodne obitelji) Čak ga i suci obožavaju !

  • Kopular 20.01.2014.

    Bravo Criniću, nadam se da će Mamić dobro dobiti po džepu, a ne bi mu škodilo ni par godina zatvora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare