To je to što me zanima!

Crnogorski policajci u postaji su organizirali orgije i hvalili se kolegama. Imamo fotografije...

Na fotografijama koje je objavila Borba, snimljenima u policijskoj postaji, vide se kako policajci diraju žene za grudi, ljube ih, a potom kreću i u seksualni čin...
Vidi originalni članak

U prostorijama policije u Kotoru 30. srpnja 2020. godine dva policijska inspektora organizirala su orgije s dvije žene, a potom su o tome obavještavali bivšeg policijskog službenika Uprave policije Ljubu Milovića, kojeg se tereti da je na vrhu zloglasnog kavačkog klana, javlja portal Borba, koji je došao u posjed fotografija.

One su, navodi isti portal, dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim tijelima o presretnutim porukama.

Na fotografijama koje je objavila Borba, snimljenima u policijskoj postaji, vide se kako policajci diraju žene za grudi, ljube ih, a potom kreću i u seksualni čin.

Objavljene su i poruke koje su navodno dokaz u slučaju i koje je jedan od inspektora slao Miloviću.

- Show s njom u kancelariji. E vidi je šta radi u stanici policije - stalo je u porukama u kojima su se policajci navodno hvalili vrućom akcijom.

- Bravo, brate moj - stigao je odgovor s druge strane.

Inače, jednoj od dama ovo nije prva afera. Prije nekoliko godina snimljena je obnažena s osuđenikom Đ.P koji kaznu služi u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mrTrobec 22.12.2023.

    Naši ne da tulumare nego i siluju po selima,kažu dala si Josi daj i nama

  • ZG reb 22.12.2023.

    Ha, panduri su poznati po......palicama

  • kamatar 24.11.2023.

    Mogu sve dok ji znacka stiti a kad je izgube mekani ko zecij repic. Zato svi kad odu u mirovinu imaju pravo na kratko oruzje na posjedovanje i nosenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare