To je to što me zanima!

Crnoja demantira optužbe: Sve ću vas tužiti zbog ove harange

Cijela ta kampanja je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenje nove Vlade, priopćili su iz Ministarstva branitelja
Vidi originalni članak

Nakon brojnih napisa o prijavljenom prebivalištu novog ministra branitelja Mije Crnoje na kojemu se zapravo nalazi drvena baraka, oglasio se i sam Crnoja. 

Priopćenje donosimo u cijelosti:

"Povodom niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra Hrvatskih branitelja ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra.

Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo.

U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalnu odgovornost protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi. Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenje nove Vlade Republike Hrvatske."

Idi na 24sata

Komentari 536

  • wj253 28.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • WAY 28.01.2016.

    ...magistre crnoja....hajke - to je riječ koju ste trebali upotrijebiti...ne haranga...

  • Kamionđija 27.01.2016.

    E sami lopovi se sastali u vladi. Orešković nije ni svjestan koga su mu sve uvalili u ekipu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare