To je to što me zanima!

Cro Copa su u Kanadi čak šest sati držali u zatvoru

Mirko Filipović kaže da mu je muka od Kanade. Dodaje da su ga dočekali kao kriminalca te držali u zatvoru. Ispitivali su ga o sudjelovanju u ratu
Vidi originalni članak

Muka mi je od Kanade! Dočekali su me kao kriminalca. Čak su me držali u zatvoru šest sati. Nikad gori doček nisam imao, rekao je gotovo u dahu Mirko Filipović nakon što se u ponedjeljak u 14.30 sati vratio iz Vancouvera. Slavni borac nije skidao sunčane naočale.
- To je zato da se šunka ne vidi - našalio se na svoj račun i istaknuo da ga manje brine ozljeda koju mu je nanio Amerikanac Barry od imigracijskog ureda u Kanadi.
- Nikad u životu me nitko nije ovako ponizio. Stalno su me ispitivali o mom sudjelovanju u ratu. Najviše ih je zanimao vojni rok koji sam služio 1993. i 1994. godine kao ročnik. Ispitivali su me jesam li mučio civile, tražili su imena zapovjednika - izjavio je razočarano 35-godišnji Mirko Filipović i nastavio:
- U moje ‘oslobođenje’ uključila se hrvatska ambasada u Ottawi, kojoj se maksimalno zahvaljujem. Da se na kraju nije upleo i kanadski premijer, sumnjam da bih uopće i nastupio u Vancouveru. Zapravo nisam ni dobio dozvolu za ulazak u Kanadu. I Filipovićev ispraćaj bio je poput filmskog scenarija.
- Pet policajaca provjeravalo je nosim li kakve kofere pune novca i da slučajno nisam zaboravio platiti porez državi. Nikome ne bih ovo poželio - zaključio je Cro Cop.


'POSVETIT ĆU SE GRAĐEVINI U SLAVONIJI'
Gotovo je. Karijera je završila. Bilo je dosta. Sad ću se posvetiti svojoj kući u Slavoniji. Treba je pokriti. Malo ću se baviti građevinom, rekao je Mirko Filipović nakon svoje posljednje borbe za američki UFC.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • spreman 14.06.2010.

    Sramota. Bijedni mali Kanadjani, uvijek u sjeni svojih juznih susjeda, isfrustrirani i iskompleksirani do bola.

  • TITTO 14.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • tajnamoja 14.06.2010.

    A razlog zašto su ga ispitivali, držali i zatvoru itd je???

Komentiraj...
Vidi sve komentare