To je to što me zanima!

'Croatia osiguranje prodano je nezakonito, očekujemo DORH'

Zastupnik Marić kaže da je zanimljivo i to da je neposredno prije same prodaje smanjena vrijednost nekretnina Croatia osiguranja za više od pola milijarde kuna
Vidi originalni članak

Goran Marić, saborski zastupnik HDZ-a, rekao je u ponedjeljak za HRT kako je Croatia osiguranje prodano nezakonito.

- Državna revizija je u sklopu izvješća o obavljenoj reviziji proračuna za 2014. objavila  i mišljenje o privatizaciji Croatia osiguranja. U nalazu se među ostalim navodi kako odluku o privatizaciji Vlada nije smjela donijeti sama nego joj je za to trebalo i mišljenje Sabora. Ključni problem je taj što je Sabor trebao donijeli odluku, a to se nije dogodilo - rekao je Marić. Rekao je i da bi odluku o prodaji trebalo ukinuti. Očekuje i reakciju DORH-a i Sabora.  

Kaže da je zanimljivo i to da je neposredno prije same prodaje smanjena vrijednost nekretnina Croatia osiguranja za više od pola milijarde kuna, od čega se ogradio čak i revizor kojega je Croatia osiguranje platilo.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • jozabroz 02.06.2015.

    kad sam tad to komentirao i naglasio da je poznato da je to prodano daleko ispod trzisne vrijednosti, jedan portal je napisao sve detalje oko toga,kao i ko je tu "kumovao" i to da je to bilo 3,5milijardi kuna ispod vrijednosti..i sad gle cuda,adris grupa prodala tvornicu i sad cemo natrag na croatia osiguranje..no vjerojatno to dorh i uskok nece moci jos dugo rjesavat jer koliko znam,jos nije na redu ni braco kresimir i njegove stvari,,ko ni ona auto praona ciji kredit placa podravka..))),,))))

  • parazitolog 02.06.2015.

    Hahahaha! Bio Linić na Hrvatskoj U Živo. Sve je po zakonu opljačkano i to po zakonu koji je sabor izglasao za vrijeme drugarice Jace. Linić i njegova banda nam se svima smiju u facu.

  • Doroteja2 02.06.2015.

    Ma netreba cekati. Odmah poduzeti sve i ponistiti ugovor i sve vratiti na pocetak. A one koji su to ucinili treba kazniti zatvorom jer to je izdaja prema Hrvatskoj drzavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare