To je to što me zanima!

Čudesne četvorke: Pužu posvuda i tamane čokolade

PRVI ROĐENDAN ČETVORKI: Emu, Lanu, Lovru i Filipa obitelj Vrbetić iz Velike Gorice dobila je nakon umjetne oplodnje. Slave prvi rođendan
Vidi originalni članak

Moji anđeli danas su napunili godinu dana. Ovo mi je bila najljepša godina u životu, rekla nam je jučer Zvjezdana Vrbetić (31) iz Velike Gorice. Sa suprugom Damirom prije godinu dana dobila je dva para jednojajčanih blizanaca. Nije mogla zatrudnjeti, pa se podvrgnula umjetnoj oplodnji. Iako su joj liječnici usadili dva oplođena jajašca, oba su se podijelila na po dva embrija, za što je vjerojatnost jedan naprema 25 milijuna. Danas su Ema, Lana, Lovro i Filip zdrave i vesele bebe.
- U godinu dana imali su tek koju prehladu. Još ne hodaju, no pužu 'sto na sat’, pa ih ima posvuda. Jedanput su se umalo zavukli u stroj za pranje posuđa - ispričala je Zvjezdana.
Kaže kako je njoj i Damiru s djecom lakše sad nego kad su bili tek rođeni jer sad cijela obitelj jede istu hranu, pa ne moraju kuhati odvojeno.
- Oni doduše preferiraju čokoladu, no jedu i palentu, griz, meso i sve ostalo. Prije su nam stalno u pomoć morale uskakati obje bake jer smo ih naizmjenično prematali i hranili, i tako bez prekida. Sad se znaju sami zaigrati, pa stignem čak i skuhati - kaže.
Četvorke je jučer posjetio i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić te im u ime grada darovao 10.000 kuna. Vrbetići kažu da će im dobro doći jer su im mjesečni izdaci za bebe od 8000 do 10.000 kuna. Osim Damirove plaće, tu je još jedino Zvjezdanina rodiljna naknada od 1600 kuna. 
- Glavno da su bebe zdrave - kažu Vrbetići, koje danas čeka velika obiteljska proslava prvog rođendana četvorki.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • user_43440 24.01.2010.

    ljepše mi je ovakve stvari gledati nego Zagrepčane kako šetaju svoje cuceke po parku kojeg još uz to i zapišavaju sve smrdi po psećem dreku i pišalini!!! hvala za minusiće!!!hahaha

  • ivanic 24.01.2010.

    joj baš su preslatki,svaka čast roditeljima. puno zdravlja i sreće.

  • katastofix 23.01.2010.

    nisu mi jasne osobe što daju minuse na čestitke roditeljima..djeca manje vrijede ako su začeta umjetnom oplodnjom?...bi li ih sad trebalo ubit? dajte molim vas...upravo zbog vakve zaostalosti smo u sranju koje nas okružuje..zamislite da neko pljuje vako po vašoj djeci..sram vas bilo..djecu nazivate grijehom..monstruozno

Komentiraj...
Vidi sve komentare