To je to što me zanima!

'Čudim se strankama u oporbi koje pomažu HDZ-u u prevari'

Ovdje nije pitanje imaju li 79 potpisa protiv Petrova, nego imaju li 76 potpisa za Plenkovića. Ako nemaju neka to priznaju jer on više nema legitimitet, poručio je Bauk
Vidi originalni članak

Nakon što je potpredsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je da je HDZ skupio 79 potpisa za smjenu predsjednika Sabora i šefa MOST-a Bože Petrova te da on više nema legitimitet za tu poziciju, oglasio se SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk.

"Ovdje nije pitanje imaju li 79 potpisa protiv Petrova, nego imaju li 76 potpisa za Plenkovića. Ako nemaju neka to priznaju jer on više nema legitimitet. Predsjednika Sabora daje parlamentarna većina. HDZ želi na prijevaru, bez dokaza da imaju parlamentarnu većinu dobiti mjesto predsjednika Sabora i čudim se oporbenim strankama koje im u tome pomažu", napisao je Bauk na svojem Facebook profilu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • gec51 29.04.2017.

    Kome je vlastiti interes ispred državnog , želi nove izbore i dva koraka nazad i novu gnjavažu oko koalicija , natezanja i ponovo nestabilnost .Glasač sam SDPa, ali nemam ništa protiv toga da Plenković odradi svoj mandat do kraja.

  • Stručnjak za sve 29.04.2017.

    Vaš grad- naše smeće hahahah...ovaj SDP je smijurija

  • Zmar116 29.04.2017.

    Izgleda da dok se treba Gazdu spašavati odjednom nestaju sve svjetonazorske razlike(šarena ekipa koja ruši Petrova),a do sada, miroljubivo i pomirljivo janje(Plenković) se pretvara u neustrašivog lava i velikog državnika spremnog da cijelu političku karijeru jednim potezom stavi na kocku..Što je to toćno pokrenulo sve ove ljude da su ovako reagirali,potpuno neobićajeno od dosadašnjeg njihovog djelovanja?..Jel to zbilja neka urota da se zataška sve ovo što se dešavalo oko Agrokora?Jel nam se premijer možda slomio pod pritiskom i teretom funkcije i jeli sve ovo oko razrješenja ministara ipak bila jedna totalno neplanirana iracionalana i nagla odluka slomljenog čovjeka?Ili nam se premijer kroz noć zbilja transformirao od miroljubivog janjeta u neustrašivog lava?Vrijeme će pokazati.. ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare