To je to što me zanima!

Čudo kod Petrinje! Kako je ovo preživio?! Skršio auto do kraja, a prošao je s par ogrebotina

Muškarac je zdrobio auto na Silvestrovo. Bio je pijan, izmjerili su mu 1,7 promila alkohola u krvi. Kad su vatrogasci došli na mjesto nesreće, nije im bilo jasno kako je netko preživio ovakav sudar
Vidi originalni članak

Puno sreće imao je 30-godišnji vozač sa sisačkog područja kad je u petak oko 17.30 sati sletio automobilom s ceste u Maloj Gorici kraj Petrinje. Jer kad pogledate fotografije sudara... Teško je vjerovati da je ovo netko preživio!

Čovjek je još prošao s lakšim ozljedama.

Rezali lim da ga izvuku

Vozač je u zavoju izgubio kontrolu nad autom i na kraju završio u šumici pored ceste. Nestvaran prizor zdrobljenog automobila dočekao je tim Hitne pomoći i vatrogasce DVD-a Mala Gorica koji su prvo stigli na mjesto nezgode.

Za njima su stigli vatrogasci JVP-a Petrinja.

Iako je doslovno svaki dio automobila bio uništen, vozač nije ostao zaglavljen da bi vatrogasci morali rezati dijelove da ga izvuku.

Prošao s par ogrebotina

Da izađe van pomogli su mu djelatnici Hitne te su ga odmah prevezli u bolnicu.

Kako doznajemo, iako vidno nije imao puno ozljeda, smrdio je po alkoholu te je bio dezorijentiran i 'izgubljen'. Izvadili su mu krv i otkrili kako u njoj ima 1,7 promila alkohola. Utvrdili su kako je nasreću samo lakše ozlijeđen. 

Po dovršetku istrage dobit će prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

- Ovim putem apeliramo vozače da prilagode vožnju uvjetima na cesti. Zapamtite Brzina, umor, vožnja u alkoholiziranom stanju i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se odgovornom vožnjom jedino može stići sigurno do cilja - apeliraju vatrogasci JVP-a Petrinja.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • 01.01.2022.

    Ma nemoguće za staru godinu da je vozio pijan .🤣😂🤣😂

  • DIVA1234 01.01.2022.

    Ima li taj pijani  vozač ime i prezime ili je  to Državna tajna 

  • ukrao sam ti 100€ 01.01.2022.

    pijani hercegovac u mečkici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare