To je to što me zanima!

Čudo treću večer za redom: Gospa je ponovno zasvijetlila

Gospin gipsani kip prvi je put zasvijetlio u ponedjeljak navečer dok su kraj njega molili talijanski hodočasnici. Vijest o svijetlećem kipu brzo se proširila
Vidi originalni članak

Već treću večer za redom tisuće ljudi okupljenih pred  kućom međugorske vidjelice Vicke oduševila je Gospa čiji je kip oko 19.30 sati ponovno zasvijetlio. Kako doznajemo, pred kućom su u redovima i dalje tisuće vjernika koji žele svjedočiti međugorskom čudu. 

Gospin gipsani kip prvi je put zasvijetlio u ponedjeljak navečer dok su kraj njega molili talijanski hodočasnici. Vijest o svijetlećem kipu brzo se proširila te su mnogi već sljedećeg dana pohitali u Međugorje kako bi se uvjerili u istinitost priče. Gospa je tada ponovno zasvjetlila

Idi na 24sata

Komentari 671

  • Hiroo_Onoda 03.01.2017.

    Taj lunapark treba hitno vratit u stanje prije ukazanja. Ima tamo dosta građevinske mašinerije pa što prije sa njemačkih bauštela povuć bageriste i dizaličare i dati im posla. Već nam se u svijetu smiju radi tih svjetlećih gospi! . . . Kao da nemamo dovoljno vlastite sramote, već se i sa stranom ponosimo!

  • helenahercegovka 12.06.2014.

    Ljubomora,ljubomora i samo ljubomora...nema se sta vise nadodati...Voljela bih da svi poštuju tuđe,a tko ne vjeruje u ovo,neka barem ima malo kulture i neka prestane rasipati negativne komentare...Vjerujem u ovo,i ovo nije nikakva fluroscentna boja već istina...Ja ne želim vrijeđati one koji ne vjeruju,ali ne sviđa mi se jednostavno vidjeti kako oni vrijeđaju druge...Kome to ne bi išlo na živce?Kao da pola onih negativaca koji rasipaju ružne komentare nema vlastiti život,već su samo zasjeli na tipkovnicu i stali vrijeđati!Hoće li to sada biti i novo zanimanje??!!Ako netko vjeruje,nek´ vjeruje,a tko ne neka ŠUTI!

  • gazimar 30.09.2013.

    Da nam je htjela nešto poručiti ne bi svijetlio kip. U najmanju ruku to bi bio potres ili takvo što. Ovo je smiješno i nemaštovito više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare