To je to što me zanima!

Čudo u Zagrebu: Dijete (4) preživjelo je pad sa 7. kata

Dječačić (4) je pao s prozora u nedjelju nešto iza podneva, a njegova majka u to vrijeme nije bila kod kuće. Zadobio je samo lakše tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Imao je veliku sreću. Maleni dječak pao je kroz prozor na sedmom katu. Pri padu prvo je udario roletu, a potom i krošnju divlje šljive. Polomio je grane i pao na travu pokraj betonskog šahta, ispričao nam je susjed pokazujući mjesto pada pokraj zgrade u zagrebačkom naselju Zapruđe. Prema dostupnim informacijama, dječak (4) je samo lakše ozlijeđen. Susjedi kažu kako je bio pri svijesti kad je došla Hitna.
- To je bilo nešto poslije podneva. Policija je ispitivala po zgradi čije je dijete. Njegova majka je vjerojatno otišla u trgovinu i policija ju je dugo čekala - rekla nam je susjeda. Neslužbeno doznajemo da je majka V. S. T. (41) izašla i ostavila dijete samo u stanu. Mališan se nagnuo kroz prozor na visini od 25 metara. Sinoć su u parku kraj zgrade prepričavali kako je nakon pada vrištao pod drvetom.
- Čula sam jaki plač, no kako se uvijek djeca igraju u blizini zgrade, mislila sam da je neko od njih palo s bicikla - ispričala nam je druga susjeda. Ubrzo je došla Hitna pomoć. Mališana su pažljivo položili na nosila i tada je prestao plakati. Odvezli su ga u Klinički bolnički centar Zagreb.
- Otprilike sat i pol nakon njegova pada ponovo je došla Hitna pomoć. To je vjerojatno pozlilo dječakovoj majci - rekla nam je susjeda.

DRUGI PAD U MJESEC DANA
Početkom srpnja, također u Novom Zagrebu, četverogodišnji N.M. popeo se na radijator, nagnuo kroz prozor stana i pao sa šestog kata zgrade. Završio je u niskom grmlju i 'samo' slomio nogu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • stari mudrac 15.08.2010.

    budale, nije bio ni tata, samo on ne smije valjda biti kriv. uostalom, to je nesreća, mogli su svi bit na balkonu pa da se to dogodi.

  • user_46027 15.08.2010.

    Sigurno ima swoga Ćuwara Andžela

  • lia 15.08.2010.

    krasni roditelji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare