To je to što me zanima!

'Čula sam vriskove, vidjela ženu u lokvi krvi': Nožem izbo ženu, ozlijedio muškarca, zatim i sebe

Muškarac je sat vremena ranije pio pivo u kafiću blizu Trpimirove ulice. Čim je vidio ženu da je izašla iz zgrade, izjurio je iz kafića i oko 18 sati je ubo nožem. Policija je potvrdila napad
Vidi originalni članak

Oko 18 sati čula sam vriskove ispred zgrade u Trpimirovoj ulici u Osijeku. Izašla sam i vidjela tinejdžericu kako vrišti kraj žene koja leži na pločniku u lokvi krvi. Kraj njih je bio i muškarac. Prepala sam se i pobjegla u stan da nazovem policiju. U taj tren su došli Hitna pomoć i policija i odvezli ranjenu ženu i tu djevojku, ispričala nam je preplašena susjeda.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako smo neslužbeno doznali, žena je sa kćeri izašla iz zgrade i do nje je dojurio muškarac koji je netom prije toga sjedio u obližnjem kafiću. Prema onome što govore gosti kafića, čekao ju je sat vremena i pio pivu, i gledao prema ulazu zgrade. Čim se pojavila, odmah je izletio van. Ubo ju je u predio slabina, a muškarca koji joj je bio u pratnji ubo je u but. A onda je na kraju i sebe nožem ubo u vrat. Sve troje je odvela Hitna pomoć. 

Policija je ogradila i čuva mjesto događaja, a glasnogovornik je samo potvrdio napad. Nije želio iznositi detalje. Tek je rekao da u napadu nitko nije poginuo. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Ivan111_1 09.11.2020.

    Miroljubiva religija, nema sta!

  • japanokinezjapano 08.11.2020.

    Ako nije imao križ onda nije vrijedno spomena.

  • Squadron de la Muerte 08.11.2020.

    Nedavno me nazvala dugogodisnja frendica inace po struci lijecnica dakle vrlo obazovana i iznijela mi svoj problem koji se odnosi na nezaposlenog i ljubomornog supruga ! Ona vise ne moze na kraj sa njegovim ljubomornim ispadima i razmislja o razvodu . Posto sam siguran da u ovakvoj fazi razvoja njihovog brake to i nece daleko savjetovao sam je da zatrazi rastavu ! On je nju kada mu je to rekla prebio ! Pitala me sto sada treba poduzeti jer ne zeli ga vise vidjeti !? Eto neznam volio bih cuti vase misljenje a samo bih rekao ZASTO se obrazovane , fakultetske zene upustaju u vezu sa nistarijama , udju u brak gdje im zivot pakao !

Komentiraj...
Vidi sve komentare