To je to što me zanima!

'Čuo sam se s Milanovićem, on razumije moju podršku HDZ-u'

Nakon što je u utorak svoje potpise stavio na raspolaganje HDZ-u, čelnik HSS-a Krešo Beljak izjavio je da njegova stranka ostaje u opoziciji i da ni na koji nčain neće sudjelovati u vladi...
Vidi originalni članak

Nakon što je u utorak svoje potpise stavio na raspolaganje HDZ-u, čelnik HSS-a Krešo Beljak izjavio je da njegova stranka ostaje u opoziciji i da ni na koji način neće sudjelovati u vladi Andreja Plenkovića:

– Sto dana je demokratski uzus u svakoj normalnoj državi, ja ne vidim razloga zbog čega se to ne bi napravilo kako bi se zemlja, vlast, konsolidirala. Mi smo opozicija i danas i za sto dana i do kraja mandata. HSS neće sudjelovati u ovoj Vladi ni na koji način, samo što ćemo im dati sto dana mira, to je sve – rekao je Beljak za Media servis.

Dodao je kako smatra da nisu prevarili birače, kao što to tvrdi SDP-ov Orsat Miljenić.

– Nismo ih prevarili, gospodin Miljenić i ja smo u kontaktu. Mi smo i dalje kolege i to opozicijski kolege i predstavljat ćemo opozicijske stranke u sljedećem razdoblju, iduće četiri godine. Kako će se stvari kod njih odviti, to ne znam – kazao je Miljenić.

Otkrio je i da se čuo s Milanovićem koji je pokazao razumijevanje:

– Apsolutno shvaća taj potez, mislim da je to demokratska praksa i mislim da bi on isto napravio da je u mojoj poziciji – objašnjava Beljak.
 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • 21.09.2016.

    E ovo je krajnje sumljiva izjava! Jel to dio onoga "imat ćete pakao", "mi ili oni", ... Reče jedna gospođa maloprije u kontakt emisiji da je dotičnoga k hadezeju poslal opadajući s transportera, da do kraja raz... ahm, ujedini partiju. Ajmo treeeećiiiii (koji god bili)....

  • Vin Benzinac 21.09.2016.

    Potez očajnika.

  • Istvan Serekesz 21.09.2016.

    Nemrem beliviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare