To je to što me zanima!

Curica (11) porodila mamu i više ne želi imati djecu

Kierra Nubin (11) ispričala je kako je porođaj bio gadan, da je beba imala balon oko glave koji je zatim pukao i da sada razmišlja o posvajanju
Vidi originalni članak

Kierra Nubin (11) uskočila je u ulogu velike sestre i prije nego što je njezina majka rodila. Majka je dobila trudove, a Kierra je odmah nazvala centar za hitne slučajeve.
- Moja mama će roditi... Kaže da se osjeća kao da će sad roditi. Strašno je boli - rekla je operateru učenica šestog razreda s Floride u SAD-u.
Kierra je bila prilično mirna. Ponavljala je majci što joj je govorio operater. Udobno ju je smjestila i pazila da duboko diše. Umirivala ju je kako će kola hitne pomoći brzo doći. Bebina glavica bila je već vani. Marnia se rodila nekoliko trenutaka kasnije.
- Bilo je gadno. Beba je izašla. Imala je balon oko glave koji je zatim pukao - prepričala je djevojčica koja je mami Lashirishi Webb posudila vezicu s tenisice da bebi sveže pupčanu vrpcu.
Zamotala je bebu u dekicu i dočekala hitnu pomoć. Stigavši konačno u bolnicu liječnik George Buchanan pregledao je dijete i rekao kako je Kierra to odlično odradila.
- Pomogla sam mami da rodi i bilo je odvratno - ispričala je curica razredu i dodala da nikako ne želi postati babica, a više nije ni sigurna da želi imati djecu. Razmišlja o posvajanju djece.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • teyka 09.11.2009.

    hahahahha :)) sunce malo....pa naravno da ti je bilo odvratno kad imaš 11 godina.....,al kad narasteš itekako ćeš biti mama....da,da....

  • astral_angel 08.11.2009.

    bravo mala,svaka ti čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare