To je to što me zanima!

Curica (3) misteriozno nestala preko noći. Našli je kod rođaka

Velika Britanija: Roditelji su trogodišnju Willow u nedjelju navečer stavili na spavanje u njezin krevetić. Ujutro je krevetić bio prazan, a djevojčica je pod još nerazjašnjenim okolnostima pronađena kod rođaka
Vidi originalni članak

Policija je pronašla 3-godišnju djevojčicu koja je u nedjelju preko noći nestala iz obiteljskog doma u mjestu Swain Court u Velikoj Britaniji - kod njezinih rođaka.

Malenu Willow Watkinson roditelji su stavili na spavanje u nedjelju navečer. No u ponedjeljak ujutro njezin je krevetić bio prazan. Roditelji su odmah obavijestili policiju, a policija je u 7:30 sati objavila apel da se jave građani koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojčici.

Nakon pola sata, iz policije su javili da je Willow dobro i na sigurnom, u kući njezinih rođaka koji žive u blizini. Okolnosti u kojima je trogodišnjakinja usred noći stigla u kuću rođaka, i zašto oni o tome nisu obavijestili roditelje još nisu razjašnjene. 'Zahvaljujemo se tisućama ljudi koji su podijelili objavu i pomogli u potrazi', stoji u objavi policije na Twitteru.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 1234 10.09.2018.

    Mala bice sama u sred noci prosetala do rodaka a oni.se sitili javit tek kad je policija objavila nestanak bome.pravi rodaci

  • nlo_1 10.09.2018.

    ko ce kome neg svoj svome. Odrecite se takve rodbine

  • MujoVoliFatu 10.09.2018.

    Ova prica smrdi vise nego moje noge

Komentiraj...
Vidi sve komentare