To je to što me zanima!

Curica (3) u ponoć hodala po cesti i udario ju autom

Kaštel Kambelovac: Vozač (28) kočio je i pokušao je izbjeći, no udario ju je prednjim dijelom auta i odbacio na suprotni trak. Ona je teško ozlijeđena
Vidi originalni članak

I.M. (28) iz Kaštela automobilom je udario djevojčicu V.Š. (3) na cesti u Kaštel Kambelovcu pet minuta poslije ponoći u noći na nedjelju. Djevojčica je zadobila nagnječenje mozga i prijelom lijeve natkoljenice. Nalazi se u splitskoj bolnici i nije životno ugrožena. Ona je navodno izašla kroz prozor obiteljske kuće i počela šetati cestom. I.M. ju je uočio te zakočio, ali nije uspio izbjeći sudar. Prema riječima susjeda i brojnih ostalih stanovnika Kaštel Kambelovca, djevojčica je često sama tumarala ulicama:
- Viđamo je često, šeta od vrata do vrata i dajemo joj hranu. Oni se stalno svađaju, a vjerojatno i fizički obračunavaju, ispričala je jedna od susjeda, te napomenula kako su susjedi u više navrata zvali i Centar za socijalnu skrb:
- Djevojčica je uvijek sama i gladna i nešto smo morali poduzeti. Najgore je što u nas službe reagiraju tek kad se nešto ovako dogodi, zaključila je susjeda. Očevici i susjedi potvrdili su i informaciju da roditelji nisu bili kod kuće kada je na djevojčicu naletio auto.
- Oni su na mjesto nesreće stigli tek nakon pola sata, rekao je jedan od očevidaca. A roditelji su i dalje na policijskoj obradi. Slijedi im kaznena prijava, ali se još uvijek ne zna s kakvim kvalifikacijama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kataryzig20 08.09.2008.

    Trebalo bi im oduzeti to siroto dijete i zabraniti im da ikada više imaju djecu.

  • Loraine 08.09.2008.

    \"Roditelji nisu bili kod kuće u trenutku kad je na djevojčicu naletio automobil.\"????? Pa gdje je gamad bila??? Bože mili, stvarno bi trebalo uvesti dozvole za roditeljstvo...

  • almica82 07.09.2008.

    a boze!!! dusa draga, 3 godine a ide beba od vrata do vrata, gladna :((( mozda je bila gladna i kad ju je auto udarilo :((( jbt ja takve roditelje!!! ccc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare