To je to što me zanima!

Curica (3) upala u šaht, voda je vukla 69 metara

Obitelj je šetala gradom. Vidjeli su da je ispred njih velika lokva vode. Mala Leona Baxter (3) i njen pas odjednom su nestali pod zemljom
Vidi originalni članak

Leona Baxter (3) u trenu je nestala pred očima svojih roditelja dok su hodali ulicom grada Leeminga, u Velikoj Britaniji. Djevojčica je upala u odvodni šaht te ju je voda čak 69 metara vukla pod zemljom i izbacila je u rijeku. Otac Mark na sreću je brzo shvatio što se dogodilo te je potrčao prema rijeci. Uskočio je i spasio djevojčicu od gotovo sigurne smrti.
- Kad sam stigao do rijeke, ugledao sam njen kaputić. Ona je plutala s licem u vodi nekoliko metara dalje. Prebacio sam je preko ramena. Nije disala. Tek kad sam je dodao majci Beverley, zakašljala je - ispričao je Mark. Djevojčica je samo malo izgrebana i natučena, ali je dobro te je jednu noć morala provesti u bolnici na promatranju. Obitelj je vidjela veliku lokvu vode na cesti. Djevojčica i pas su se igrali na njoj. Leonu je odjednom pod zemlju povukao odvod. S njom je nestao i obiteljski pas, ali njega još nisu našli.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_28592 09.09.2008.

    srecom je otac ostao priseban i spasio je...

  • hrvatica_bj 09.09.2008.

    hvala Bogu da je dobro..

Komentiraj...
Vidi sve komentare