To je to što me zanima!

Curica (4) pala s tri metra visoke terase apartmana

Djevojčicu iz Poljske je helikopter prevezao u bolnicu u Splitu. Nema težih ozljeda, no povraća pa su joj dali infuziju. Uskoro će je pustiti kući...
Vidi originalni članak

Zofia Miller (4) iz Poljske je u ponedjeljak oko 19 sati pala s tri metra visoke terase apartmana u Svetoj Nedjelji na Hvaru. Prva pomoć joj je pružena u Jelsi. Obaviješten je i Centar 112 koji je ubrzo na Hvar poslao helikopter. Curicu su odvezli u bolnicu u Splitu na dodatne preglede. Nema težih ozljeda, no povraća, vjerojatno zbog potresa mozga pa su joj liječnici dali infuziju. Kažu da ima nekoliko ogrebotina i modrica te će ju uskoro pustiti kući. Njezina majka nije htjela ništa komentirati jer je bila previše potresena. Doznajemo da se djevojčica igrala na terasi, a uz nju su bili otac i još dvoje prijatelja iz Poljske. U jednom trenutku djevojčica se popela uz ogradu i pala.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mico_st 02.09.2009.

    Ljudi kako se mozete uopce svadjat kad je o ovome rijec ja sam iz svete nedjelje i ovo se sve dogadjalo meni pred ocima djevojcica je pala sa ove terase na slici na cestu te je bila u nesvjesti odmah smo potrcali po pomoc ali na ovakvim clancima nije bas mjesto za svadjanje neka djevojcica brzo ozdravi!!!

  • giga2007 01.09.2009.

    draga clara,ne znam jesi li vidjela naslov,ali pisalo je nesto kao \"u bolnicu je vozio helikopter\"... pravilno je napisati U BOLNICU JE PREVEZNA HELIKOPTEROM! Toliko o tvojoj pismenosti,ai pismenost ostalih!

  • VoyagerOne 01.09.2009.

    I sad će, naravno, roditelji naj... radi jednog trenutka nepažnje. Nije to nebriga, malu djecu je teško kontrolirati. Drugo je pitanje sama ograda na toj terasi. Je li ju \"gazda\" napravio kako treba ili onako \"balkanski\" preko one stvari. Hoće li taj dio priče netko ispitati? Sve najbolje želje za ozdravljenje maloj curici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare