To je to što me zanima!

Curica (5) lopovu: Odmah ostavi ključeve mog tate!

Hrabra curica (5) čula je zvukove u prizemlju kuće u dva sata ujutro i sišla. Naletila je na provalnika koji ju je pokušao prestrašiti, ali ona se nije dala
Vidi originalni članak

Spusti ključeve mog tate, suprostavila se provalniku s nožem Britanka Chloe Edwards (5).  Djevojčica je čula buku i spustila se u prizemlje njihove kuće u Middlesbroughu. Naletila je na Deana Afflecka (18) koji joj je zaprijetio nožem i rekao da ide natrag u krevet. Njezini roditelji Mark i Rachel silazili su u prizemlje i čuli djevojčicu kako govori nekome da ostavi ključeve. Majka je Chloe, Sonnymaca (4) i Rebeccu (10) vratila u krevet, a otac je u kuhinji popričao s lopovom. On mu je kazao kako je samo došao po kockice leda. Mark ga je pokušao uloviti, ali je razbojnik pobjegao kroz stražnja vrata. Međutim, bahati mladić pokušao je opet ući na prednja vrata.
- Nisam mogao vjerovati. Činilo se da je pijan - rekao je Mark. Lovio ga je oko kuće, a zatim je lopov pokušao pobjeći Rebeccinim biciklom. Policija je kasnije kod njega našla amfetamine i kanabis za osobnu upotrebu. Priznao je krivicu i dobio 3,5 godina maloljetničkog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zmr 19.11.2009.

    Pa moja je curica sa 4god takoder oterala lopove,tj ona je cula glasove u prizemlju,sisla i kad je videla coveka kraj ulaznih vrata pitala ga sta radi,on joj reko nista i da mora u kuhinju pa pobegao na zadnja vrata,a mi smo tek ujutro videli pretresenu dnevnu sobu i kuhinju pa nam je mala sve ispricala,lopovi nam cak ostavili i neciji tel. punjac a komsinici te noci ukraden lap-top torba i dokumenti. Samo sto ne javljaju svi za svaku sitnicu novinama.

  • Bog_I_batina 19.11.2009.

    my bad.....on je imao noz,sorry

  • Bog_I_batina 19.11.2009.

    odakle petogodisnjem djetetu NOZ??!!!! no sve u svemu,svaka cast ako je istina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare