To je to što me zanima!

Curica (6) pala s tobogana i teško ozlijedila glavu...

Tobogan na igralištu nogometnog kluba Udarnik kod Velike Gorice nije bio pričvršćen jer su ga planirali odnijeti. Djevojčica je zadržana u bolnici
Vidi originalni članak

Djeca su se u subotu poslijepodne igrala unutar prostora nogometnog kluba Udarnik u Kurilovcu, naselju u Velikoj Gorici.
Od policije smo saznali da se djevojčica (6) počela se penjati po toboganu i vješati se po njemu. Tobogan nije bio pričvršćen i njihao se nekontrolirano dok se igrala na njemu. Djevojčica je izgubila ravnotežu. Pala je na pod i snažno udarila glavom. Majka djevojčice odmah je pozvala pomoć. Hitna pomoć ju je odvezla u Zagreb, u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici. Dobila je potres mozga, a krvarila je i iz ogrebotina na glavi. Nije u životnoj opasnosti. Zadržali su ju na promatranju.
Tobogan nije bio pričvršćen, potvrdila je policija, jer su ga djelatnici nogometnog kluba planirali odnijeti sa igrališta. Nije jasno zašto je tobogan ostavljen nepričvršćen, iako su se na njemu i dalje igrala djeca. Velikogorička policija pregledala je igralište i tobogan, ali u subotu navečer još nisu objavili nalaze.
Brinete li se kada svoju djecu pustite na igrališe u kvartu? Koliko su djeca zaštićena od nesreća? Šaljite nam svoje priče i fotografije igrališta na kojima se igraju vaši mališani na broj -
091 24 24 24 2

Idi na 24sata

Komentari 9

  • A_Anna 20.04.2008.

    elvys...točno...roditelji su tu da paze na svoju djecu...pa šta ona nije vidjela gdje joj se dijete igra...?...uostalom padakli smo i mi ko mali...lomili zube,ruke i noge...pa nitko oko toga nije dizao toliku galamu i nitko nikoga nije optuživao da je krivac šta se to dogodilo...zna se tko je krivac...roditelji koji ne paze dovoljno na svoju djecu...mada ni oni nemogu uvijek imati sve pod nadzorom...ali opet onda nek ni ne krive druge..

  • elvys 20.04.2008.

    Pa zar nije bila mama s njom i nije mogla paziti gdje joj se djete penje, naravno uvik je neko drugi kriv!!!!!!!!!!!!!!

  • user_24448 19.04.2008.

    alo ljuddi pa sat je 21 st. vi govorite da niste nosili kacige , a znate zasto ? zato kaj niste znali ni kaj je to , ja da nisam imao zastitnu opremu sat sam moho biti prah i pepeo . Ljepo vas molim da budete odgovorni i barem pokusate slusat upozorenja koje vam salju . Ne događaju se nesrece drugima nego i \"tebi \" nek vas \"BOG \" kat ste tolko mutavi !!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare